Aspirator vertical fara fir Rowenta X-Force Flex 14.6 Aqua RH99C3WO, 200 Air Watts, Functie Boost, autonomie 1.10h, putere 480 W, tub flexibil, iluminare LED, ajustare automata a puterii, sistem Aqua, gri & albastru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Aspirator vertical fara fir Rowenta X-Force Flex 14.6 Aqua RH99C3WO, 200 Air Watts, Functie Boost, autonomie 1.10h, putere 480 W, tub flexibil, iluminare LED, ajustare automata a puterii, sistem Aqua, gri & albastru de la Rowenta

Aspiratorul vertical fara fir X-FORCE Flex: Puternic si inteligent, cu autonomie indelungata

Aspiratorul vertical Rowenta X-FORCE Flex 14.60 Aqua Auto ofera combinatia dintre performanta inalta si cea mai buna X-perienta in materie de aspirare. Bucura-te de o performanta de aspirare de top datorita inovatiilor high tech: motor inovativ, cu tehnologia DigitalForce ce beneficiaza de o putere de aspirare de pana la 200 Air Watts (in mod Boost), autonomie de pana la 1 ora si 10 minute atunci cand folosesti aspiratorul de mana in modul Eco, panou digital Smart Control Display, ajustare automata a puterii de aspirare in functie de tipul podelei si tub flexibil Flex, pentru a ajunge chiar si in locurile greu accesibile, fara sa te apleci. Aspiratorul vertical 2 in 1 este completat de sistemul cu mop Aqua, pentru aspirare si spalare in mod simultan, pentru eficientizarea sesiunilor de curatenie.

 

Aspiratorul vertical 2 in 1 flexibil si inteligent, pentru o Xperienta de curatare completa

Aspiratorul vertical Rowenta X-FORCE Flex 14.60 Aqua Auto ofera performante inalte de aspirare datorita designului flexibil si a tehnologiei inovatoare. Puterea de pana la 200 Air Watts, modul de aspirare inteligent cu ajustare automata a puterii in functie de tipul de podea, manevrabilitatea usoara si versatilitatea acestuia (aspiri usor spatiul intregii locuinte: poti aspira spatii inguste, sub piese de mobilier joase sau pe pereti) – toate acestea, alaturi de sistemul Aqua, asigura o curatenie totala, in profunzime, iar tu vei economisi timp.

 

 

Performanta inalta de aspirare

Putere de aspirare de pana la 200 Air Watts (in mod boost), autonomie pana la 1 ora si 10 min (folosind aspiratorul de mana in mod Eco), filtrare avansata de pana 99.9% a prafului si alergenilor.

 

Ajustare automata a puterii de aspirare

Modul Auto ajusteaza automat puterea de aspirare in functie de tipul de podea pentru rezultate optime de fiecare data.

 

Agilitate sporita

Sesiunile de curatenie vor fi acum mai usoare datorita capului de aspirare dotat cu tehnologie Power LED, pentru vizibilitate maxima si a tubului flexibil Flex – care iti va permite sa aspiri chiar si sub piesele joase de mobilier, fara sa te apleci.

 

Capul de aspirare Aqua

Aspira si spala in acelasi timp datorita capului de aspirare Aqua, economisind astfel timp.

 

Statie de incarcare

Aspiratorul vertical vine la pachet cu o statie de incarcare ce poate fi folosita si pentru a depozita accesoriile. Tija poate fi folosita pe post de extensie a tubului de aspirare pentru a ajunge in zonele foarte inalte.

 

Panou de control digital

Aspiratorul ofera 5 trepte de putere si functia Auto, afisare in minute a autonomiei ramase si avertizare pentru curatarea filtrului.

 

Posiblitati nelimitate

Aspiratorul ideal pentru a aspira intreaga locuinta cu usurinta, nu doar podelele. Datorita accesoriilor variate si a functiilor avansata, vei putea aspira fiecare colt al casei tale.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Aspirator vertical
Utilizare Rezidential
Tip alimentare Acumulator
Tip aspirare Uscata
Tip suprafata Multi-suprafete
Functii Perie cu lumini LED
Tehnologie

Tehnologie ciclonica

Easy Brush

Adancime 23.4 cm
Latime 24.8 cm
Inaltime 112 cm
Culoare Gri Albastru

SPECIFICATII TEHNICE

Putere 250 W
Nivel zgomot 83 dB
Capacitate colectare 0.4 l

FILTRARE & ACCESORII

Accesorii incluse

Perie pentru tapiterie

Accesoriu pentru blana animale

Accesoriu pentru spatii inguste

Statie incarcare

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.