Aspirator robot DEEBOT T20 OMNI Ecovacs6000Pa, Hot Water Mop washing, Auto-lift Mopping

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
4.018,92 lei

Taxa verde: 5,95 lei

(Pret cu taxa verde: 4.024,87 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 147.54 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

DEEBOT T20 OMNI

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Aspirator robot DEEBOT T20 OMNI Ecovacs6000Pa, Hot Water Mop washing, Auto-lift Mopping de la Ecovacs

Mop cu ridicare automată
Folosind sunetul ultrasonic, DEEBOT T20 OMNI recunoaște covoarele cu o acuratețe extraordinară. Sistemul de mopă cu ridicare automată ridică plăcile de mop atunci când este detectat un covor. Datorită sistemului inteligent de ridicare automată a mopului, se poate schimba liber între modul doar cu aspirat, numai cu mopul, cu aspirarea în timpul ștergerii, aspirarea mai întâi înainte de modul de curățare.

Spălare cu mopul cu apă caldă


ECOVACS folosește apă fierbinte pentru a spăla mopul în aspiratorul robot - nu este nevoie de dezasamblare frecventă și spălare manuală. Spălarea mopului în apă fierbinte dizolvă petele persistente, îndepărtează eficient mirosurile și stimulează activitatea soluției de curățare, făcându-l partenerul tău perfect de curățare.

TrueDetect 3D 3.0


Bazat pe tehnologia luminii structurate și pe algoritmi de imagistică 3d, DEEBOT T20 OMNI utilizează scanarea și detectarea 3D în timp real pentru a obține evitarea strategică, asigurând o practică de curățare lină și pașnică.

Stația OMNI all-in-one


Spune la revedere intervenției manuale. Stația OMNI oferă o soluție de curățare complet automatizată. Acceptă Auto-Clean cu apă caldă, Auto-Empty, Uscare cu aer cald și Auto-curățare. De fiecare dată când pornește, îți va oferi întotdeauna o experiență complet hands-free

Sistem de curățare rotativă OZMO™ Turbo 2.0


Sistemul unic de curățare rotativă OZMO Turbo 2.0 rotește plăcile de mop și aplică o presiune constantă pe podea pentru o curățare profundă, curățând eficient petele încăpățânate chiar și petele de cafea de 72 de ore.

Putere de aspirare 6000 Pa cu perie de cauciuc


O nouă perie de cauciuc cu putere de aspirare de 6000 Pa, este mai durabilă și îmbunătățește aspirarea covorului. În plus, părul încurcat pe perie poate fi îndepărtat și curățat cu ușurință.

Modul de menaj personalizat
Cu noul Modern Housekeeper Mode 2.0, DEEBOT își poate ajusta în mod inteligent și dinamic parametrii de curățare în funcție de mediul de acasă și de preferințele de curățare.

Asistent vocal YIKO


Pur și simplu activați DEEBOT-ul sunând „OK YIKO”. Tehnologia inteligentă de control vocal AI vă ajută să ghidați DEEBOT să-și înceapă munca de curățare fără efort.

TrueMapping 2.0
Indiferent cât de complicată este casa ta, tehnologia optimă TrueMapping 2.0 DEEBOT T20 OMNI poate efectua o scanare la 360° a mediului de acasă. Hărțile de etaj 3D pot fi construite și accesate în aplicația ECOVACS HOME oricând, făcând navigarea rapidă și eficientă chiar și în întuneric.

Curățare continuă cu încărcare inteligentă
Alimentat de o baterie de 5200 mAh, se poate reîncărca și reîncărca automat, asigurându-vă că serviciul dvs. de curățare personală este întotdeauna activat. Odată ce calculează că are suficientă putere pentru a termina lucrarea, robotul tău revine la curățare exact de unde a rămas.

Performanță puternică de mobilitate
Construit pentru a oferi o agilitate excepțională, DEEBOT T20 OMNI se poate mișca și naviga cu ușurință prin casa ta. Recunoaște și trece peste praguri în camere, reducând zonele ratate în timpul curățării. De asemenea, poate evita blocarea fără nicio intervenție umană necesară.

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.