Robot de aspirare TP-Link Tapo RV30 Plus, Aspirator & Mop & Statie, Sistem LiDAR & Gyro, 4200 Pa, Autonomie de pana la 5 ore, 5000 mAh, Recipient apa 300 ml, Golirea automata, Detectarea tipului de suprafata, Alexa sau Google Home, Alb/Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
2.171,99 lei

Taxa verde: 5,95 lei

(Pret cu taxa verde: 2.177,94 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 79.83 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

TAPO RV30 PLUS

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Robot de aspirare TP-Link Tapo RV30 Plus, Aspirator & Mop & Statie, Sistem LiDAR & Gyro, 4200 Pa, Autonomie de pana la 5 ore, 5000 mAh, Recipient apa 300 ml, Golirea automata, Detectarea tipului de suprafata, Alexa sau Google Home, Alb/Negru de la TP-LINK

 

Putere mai mare de aspirare pentru o curatare mai profunda  

Puterea maxima de aspirare de 4200Pa ii permite aspiratorului RV30 Plus sa curete covoarele si suprafetele greu de aspirat.

 

70 de zile fara golire

RV30 Plus isi goleste automat recipientul de colectare a reziduurilor dupa aspirare. Sacii de unica folosinta de 4 litri capteaza praful pana la 70 de zile. Schimba cu usurinta sacul de colectare atunci cand sistemul te anunta ca trebuie inlocuit.

 

Fara reziduuri datorita conductei de aer mai scurte

Datorita conductei de aspirare cu aproximativ 45% mai scurte decat conductele obisnuite si puterii de aspirare de 27000Pa a acesteia, dock-ul se goleste rapid, fara a lasa reziduuri in urma sa.

 

Reducerea zgomotelor neasteptate

Datorita unei noi functii integrate, dock-ul isi ajusteaza automat timpul de golire a recipientului de colectare a reziduurilor in functie de durata curatarii. De asemenea, puteti activa modul "Do not disturb" pentru a preveni golirea automata in timpul curatarilor din timpul noptii, reducand astfel nivelul de zgomot.

 

Sistem dual de navigatie  

Cele doua sisteme de navigatie, LiDAR si Gyro, ii permit aspiratorului sa carteze locuinta pentru a evita curatarea repetata sau omiterea totala a unei zone, chiar si in conditii de iluminare slabe.

 

Aspirator cu mop integrat

Aspiratorul indeparteaza praful si impuritatile de pe podele, in timp ce mopul realizeaza curatarea umeda a acestora. Cu ajutorul pompei electronice, aspiratorul RV30 Plus ofera 3 fluxuri de apa pentru a se potrivi diferitelor tipuri de podele.

*Pentru cele mai bune rezultate, utilizeaza solutia de curatare Tapo pentru suprafete multiple.

 

Baterie de 5000mAh  

Cu o baterie de 5000mAh, aspiratorul curata continuu timp de 5 ore dupa fiecare incarcare completa. Atunci cand bateria este descarcata, aspiratorul se intoarce automat la statia de incarcare, iar dupa ce bateria este reincarcata complet, aspiratorul reincepe curatarea locuintei de unde a ramas.

 

Detectarea obstacolelor si anti-coliziune

Combinand navigatia LiDAR si senzorii smart ai aspiratorului, Tapo RV30 Plus detecteaza cu precizie obstacolele din jur, protejandu-ti in acelasi timp obiectele de mobilier.

 

Protectie anti-cadere

RV30 Plus are senzori multipli care il impiedica sa cada atunci cand se afla pe scari sau margini.

 

Urcarea pragurilor

Urca fara efort praguri si covoare de pana la 2 cm.

 

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Aspirator robot
Utilizare Rezidential
Tip alimentare Acumulator
Tip aspirare Uscata Umeda
Tip suprafata Multi-suprafete
Functii

Smart

Functie Turbo

Wi-Fi Programabil

Rezervor apa detasabil

Senzor anti-coliziune

Senzor de panta

Senzor mapare incapere

Tehnologie

Wet & Dry

Control prin aplicatie LiDAR + Gyroscope

Adancime 342.6 mm
Latime 342.2 mm
Inaltime 95 mm
Culoare Alb

SPECIFICATII TEHNICE

Putere 40 W
Autonomie acumulator 5 h
Nivel zgomot 55 dB
Capacitate colectare 350 ml

FILTRARE & ACCESORII

Accesorii incluse

Filtru de rezerva

Statie incarcare

Perie laterala robot aspirator

Saci

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.