Hama Baby control BM1500 106965

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Hama Baby control BM1500 106965 de la Hama

Hama Baby control BM1500

Grija acordata copiilor este cea mai importanta, de aceea Baby Monitor Hama BM1500 este conceput special pentru copiii dumneavoastra. Astfel, ii veti putea supraveghea oriunde si oricand, atunci cand copilul nu este langa dumneavoastra.

Pastrati siguranta si confortul copiilor dumneavoastra prin utilizarea produsului Baby Monitor Hama BM1500 cu transmisie wireless, raza de actiune de 300 metri in camp deschis si o claritate foarte buna a sunetului, fara interferente.

Caracteristici:

 Functie duplex

• Control volum

 Atunci cand bateria este descarcata, sunteti avertizat.

 Mod "Stand-by" inteligent - pentru economisirea energiei, in cazul in care nici nu se mai aude nici un sunet pentru o perioada mai lunga de timp, aparatul trece automat in modul stand-by.

 Range control - in cazul in care sunt interferente, un semnal acustic este declansat pe receptor.

 Functie muzicala - 5 cantece de leagan selectabile.

 Functie termometru - aparatul indica mereu temperatura camerei copilului.

 Puteti selecta 3 limbi: Germana, Engleza si Spaniola.

• 120 canale si frecventa 20 MHz.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.