Video monitor Motorola Focus88 Connect, cu Wi-Fi si rotire 300 grade

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Video monitor Motorola Focus88 Connect, cu Wi-Fi si rotire 300 grade de la Motorola

Aceasta camera mobila de supraveghere HD este conectata la Internet prin WLAN, astfel incat sa puteti apoi de la uberll din lume cu smartphone-ul dvs. direct pe fluxul direct al camerei.

Aplicatia Hubble va informeaza imediat ce sunt detectate zgomote sau miscari in casa dvs., astfel incat sa puteti vedea direct dupa dreapta. Si deci nu doar pe unghiul de vizualizare sunt limitate, camera are o functie de zoom pan-tilt-zoom controlata de la distanta, cu ajutorul careia puteti pastra intreaga camera in vedere.

Veti primi o notificare atunci cand se detecteaza miscari sau zgomot. In caz de miscare sau zgomot este declansata o inregistrare. Cu termometrul integrat, puteti urmari temperatura camerei sau cand temperatura este prea calda sau prea rece primiti alerte. Dar, desigur, puteti face, de asemenea, inregistrari si fotografii in orice moment manual, care pot fi apoi salvate direct pe dispozitiv.
  • Tehnologie fara fir cu conectivitate imbunatatita de 2,4 GHz si conectivitate Wi-Fi;
  • Supravegherea camerei video prin smartphone cu aplicatia Hubble disponibila separat;
  • Fixare stabila si sigura - cu prinderea stelei camera de supraveghere aflata in imediata apropiere a bebelusilor sau a patului pentru copii se fixeaza fara probleme;
  • Functia Intercom integrata permite o conexiune constanta intre parinte si copil;
  • Monitorizarea temperaturii;
  • Lumina de noapte asigura o vedere clara a copilului, chiar si in intuneric;


CARACTERISTICI GENERALE

Tip Analog
Tehnologie transmisie Wireless
Continut pachet 1 x video monitor
Culoare Alb

FUNCTII SI ALERTE

Caracteristici cheie control al temperaturii camerei
Tip alerta Detectare sunet Detectare miscare
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.