Blender Albatros Energy Mix, 600 W, 1 viteză (Pulse), Vas mixare 0.57 L, Lame inox, Râşniţă, Capac siguranţă, Negru/Inox

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
113,00 lei
Pret 36 Rate Optimo: 4.14 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

5,00 / 2 reviews
Cod:

ENERGY MIX

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Blender Albatros Energy Mix, 600 W, 1 viteză (Pulse), Vas mixare 0.57 L, Lame inox, Râşniţă, Capac siguranţă, Negru/Inox de la Albatros

Practic si modern

Blenderul Albatros se remarca printr-un design compact si modern, aducand o pata de eleganta în bucataria ta. Pe langa designul modern , blenderul Albatros se remarca prin fiabilitate si usurinta in utilizare.

Vasul de mixare vine prevazut cu un inel de cauciuc pentru o manevrare cat mai usoare si cu un capac cu prindere de siguranta. Datorita dimensiunilor, poti pune usor vasul in suportul auto, lipsa timpului nemaifiind o problema atunci cand vine vorba despre un mic dejun sanatos.

inox

Dimineti energice pentru zile perfecte

Incepe ziua cu un strop de sanatate! Rasfata-ti organismul cu cele mai sanatoase mic-dejun-uri, oferindu-i în fiecare dimineata aportul necesar de vitamine si calciu.

Dimineata esti mereu pe fuga? Școala, serviciu sau sala? Indiferent de destinatia diminetii, blenderul Energy Mix este ideal pentru tine.

Alegi fructele sau legumele preferate, adaugi apa sau laptele dorit, rotesti, pui capacul, îl bagi în geanta si poti porni la drum. Ia-l cu tine oriunde, oricand!

Compact si puternic

Energie Mix foarte usor de folosit, pornirea facandu-se prin simpla rotire a vasului, si extrem de puternic.

Cu o putere de 600W, blenderul marunteste si zdrobeste instant fructe, legume sau seminte. Lamele sunt confectionate din inox de cea mai buna calitate, astfel încat poti marunti lejer pana si gheata

 

inox

inox

100% fara BPA

Cu Energy Mix beneficiezi de calitate si fiabilitate, confort si siguranta! Vasul de mixare este format din Tritan Copolyester, un plastic dur, fara BPA, care este rezistent termic si la socuri mecanice si care se remarca prin faptul ca nu nu ramane cu urme, pete sau mirosuri.

Fructele, legumele sau oricare ingredient folosit îsi va pastra proprietatile naturale si se va transforma în portia ta zilnica de sanatate.

Rasnita inclusa

Adaugacaju, nuci, cereale, seminte în smoothie-urile tale si transforma-le într-o masa delicioasa si hranitoare. Le poti macina extrem de usor datorita rasnitei incluse.

In plus, o poti folosi pe aceasta si pentru a rasni cafeaua sau zaharul. Bucura-te de flexibilitate!

inox

inox

Usor de curatat

Prepara smoothie-uri cu minim de efort si fara pic de dezordine!

Introduci fructele în vas, îl rotesti, torni în pahar, iar apoi pui vasul sub jet de apa. Se spala simplu si rapud!

Potrivit pentru suportul auto

Ia micul dejun în masina, în drum spre munca sau spre scoala copiilor!

Blenderul Albatros este special conceput pentru a putea fi depozitat în suportul auto

inox

 
Vezi mai mult


Opiniile clientilor despre Blender Albatros Energy Mix, 600 W, 1 viteză (Pulse), Vas mixare 0.57 L, Lame inox, Râşniţă, Capac siguranţă, Negru/Inox

Rating general:
5
5 (2)
4
3
2
1

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Brighila Valentin (ulmeni) - Scor: 5/5 | acum 3 ani
Blender Albatros Energy Mix, 600 W, 1 viteză (Pulse), Vas mixare 0.57 L, Lame inox, Râşniţă, Capac siguranţă, Negru/Inox

marunteste foarte bine si se foloseste cu usurinta

este la un pret foarte bun

Meli Elena (Pausesti-Otasau) - Scor: 5/5 | acum 3 ani
Blender Albatros Energy Mix, 600 W, 1 viteză (Pulse), Vas mixare 0.57 L, Lame inox, Râşniţă, Capac siguranţă, Negru/Inox

Recomand cu mare drag tuturor celor ce vor sa cumpere, super calitate. Merita sa il luati. Recomand cu drag tuturor

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.