deerma Blender Wireless portabil NU05, 140W, Capacitate 400 ml, 1500 mAh, Roz

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
107,01 lei
Pret 36 Rate Optimo: 3.92 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

NU05

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Blender Wireless portabil NU05, 140W, Capacitate 400 ml, 1500 mAh, Roz de la deerma

Unknown Image

Unknown Image

 

Blender Wireless portabil Deerma NU05

Blenderul de la Deerma imbunatatit va va permite sa va pregatiti rapid si convenabil cocktailurile preferate oriunde va aflati. Este realizat din materiale durabile care garanteaza o functionare eficienta si fiabila. Blenderul fara fir, echipat cu o lama puternica, zimtata si baterie reincarcabila pentru pana la 15 zile de munca, va va satisface toate asteptarile si va va permite sa va bucurati de cocktail-uri delicioase si sanatoase in fiecare zi.

Bucurati-va de doza zilnica de vitamine

 

Datorita blenderului de incredere puteti bea sucuri proaspete practic in fiecare zi. Este o modalitate rapida, simpla si placuta de a avea grija de sanatatea ta. Deerma va va ajuta sa oferiti organismului o doza zilnica de vitamine. Cu acest dispozitiv puteti pregati cu usurinta un cocktail dietetic, suc revigorant sau un piure pentru copii - posibilitatile sunt nelimitate! Capacul blenderului are o capacitate de pana la 400 ml - aceasta este cantitatea optima care va va face sa evitati oxidarea bauturii si sa va bucurati atat de gustul delicios, cat si de prospetimea acesteia.

Manipulare convenabila si sigura

Dispozitivul porneste atunci cand apasati butonul mare de doua ori. Acest lucru previne activarea accidentala a mecanismului si creste siguranta. Un sistem special de protectie face in plus imposibila pornirea blenderului atunci cand capacul sa nu este montat. Toate acestea fac ca dispozitivul sa nu fie doar convenabil de utilizat, ci si sa nu prezinte niciun risc pentru utilizatori.

Beneficiati de incarcare rapida

Bateria puternica de 1500 mAh se va incarca in aproximativ 3 ore. Dupa acest timp, puteti pregati pana la 8 pahare de bautura proaspata. In acest fel, in aproape orice situatie, veti oferi instantaneu corpului o doza imensa de vitamine! In plus, blenderul este echipat cu un sistem de protectie care indica o incarcare scazuta a bateriei, ceea ce va permite sa ii prelungiti durata de viata.

Se ocupa chiar si de gheata

Functionarea extrem de eficienta a masinii este asigurata de un motor puternic de 21.000 rpm, care pune instantaneu in miscare lama dubla dintata. Datorita acestui fapt, blenderul rupe legumele, fructele si chiar zdrobeste cuburi de gheata in aproximativ 10 secunde! Astfel, puteti pregati rapid si convenabil smoothie-ul exact care va place cel mai mult.

Un cocktail la fel de delicat ca un vis

Sistemul avansat de agitare cu patru rotiri duble garanteaza functionarea eficienta a blenderului. Poti fi sigur ca legumele sau fructele tale vor fi maruntite corespunzator, iar cocktailul va fi cat se poate de neted si delicat. Amestecul cu Deerma te va incanta!

Portabil

Blenderul wireless Deerma cantareste doar 0.6 kg - chiar mai putin decat un laptop obisnuit. De asemenea, este extrem de compact si la indemana. Nu numai ca nu va ocupa prea mult spatiu in bucatarie, dar il puteti lua cu usurinta si intr-un rucsac sau geanta si il puteti duce oriunde doriti sa mergeti - la sala, in vacanta sau la locul de munca. Deerma va va permite sa va bucurati de cocktail-uri sanatoase oriunde si oricand.

Cocktail-urile tale preferate mereu cu tine

Capacul blender-ului este fabricat din materiale PCTG usoare, usor de curatat si care respecta conditii de siguranta pentru sanatate. Veti gasi, de asemenea, un capac potrivit in set. Are o gaura special securizata si seamana cu cele folosite in bauturile profesionale, sportive. Acesta garanteaza o etanseitate fiabila. Datorita acestui fapt, puteti lua confortabil bautura preferata cu dvs oriunde doriti sa mergeti.

Unknown Image

Unknown Image

Unknown Image

Unknown Image

Specificatii:

  • Brand: Deerma
  • Model: NU05
  • Putere nominala: 140W
  • Greutate: 0.6 kg
  • Tensiune nominala: 7.4V
  • Tensiune de incarcare: 5V
  • Capacitatea bateriei: 1500mAh
  • Durata de viata a bateriei: Aproximativ 15 zile/8 recipiente complete
  • Capacitate: 400ml
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.