Electrolux Blender ESB2900, 400 W, 1 cana cu element racire, 2 sticle 300 ml, accesoriu macinat cafea, buton Pulse, inox

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Blender ESB2900, 400 W, 1 cana cu element racire, 2 sticle 300 ml, accesoriu macinat cafea, buton Pulse, inox de la Electrolux

Smoothie-ul preferat la pachet

O banană, câteva fructe de pădure proaspete, puţin suc. Amestecaţi. Savuraţi oriunde mergeți smoothie-urile sănătoase făcute în casă.

Flexibilitate pentru o viaţă activă

Exploraţi opţiunile cu o varietate de accesorii: sticlă de 600 ml cu element de răcire şi măner de transportat pe capac, 2x sticle de 300 ml cu mâner de transportat pe capac, tocător şi accesoriu de răşnire cafea.

 
2 sticle din plastic rezistent şi fără BPA

Sticlele din plastic sunt fără BPA şi nu absorb mirosuri sau arome. Prezintă o aderenţă bună şi au mărimea perfectă pentru a încăpea în geanta dvs. Sticlele sunt rezistente la impact datorită plasticului Tritan™.

Pentru toată familia

Pe lângă cele 3 sticle incluse în pachet, puteţi achiziţiona separat câte sticle aveți nevoie pentru toţi membrii familiei. Scrieți-vă numele pe sticlă, iar aceasta nu va fi încurcată niciodată. O sticlă de persoană, întocmai precum periuțele de dinţi.

 
Uşor de folosit

Un smoothie delicios e gata în câteva minute, fără prea mult efort. Adăugaţi ingredientele alese, fixaţi lamele, montaţi sticla pe blender şi apăsaţi butonul Pulse. Este uşor de folosit, uşor de curăţat şi uşor de transportat peste tot.

Mâner de transportat

Datorită mânerului, poţi lua smoothie-ul cu tine la pachet, ştiind că elementul de răcire îl va menţine proaspăt şi rece.

 

Specificatii tehnice:


Putere (W): 400
Culoare: Inox
Culori folosite ca accente: Negru (Licorice)
Greutate neta (kg): 1
Siguranta necesara (A): 16
Capacitate cana: 0.6
Cana: tritan
Lame: 4
Butoane Pulse
Lungime cablu alimentare: 1


Dimensiuni:


Latime (mm): 132
Adancime (mm): 397

Vezi mai mult

Produsele Electrolux beneficiaza de garantie de 24 de luni pentru persoanele fizice si de 12 luni pentru persoanele juridice

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.