Blender Nutribullet Original 600 NB606R, 600W, Lama de extractie, Cana 700ml, Cana de 500ml, Red

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
347,75 lei
Pret 36 Rate Optimo: 12.75 lei/luna
Stoc furnizor limitat
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

0C22300058

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Blender Nutribullet Original 600 NB606R, 600W, Lama de extractie, Cana 700ml, Cana de 500ml, Red de la Nutribullet

Un stil de viata mai sanatos cu un singur produs!

Nutribullet® Original reprezinta primul pas catre un stil de viata mai sanatos. Secretul consta in extractia nutrientilor: amestecul fin si omogen care transforma orice aliment intr-un rezultat delicios si sanatos.

Lamele ascutite nutribullet® amesteca fara efort legume, fructe, lichide, nuci si multe alte ingrediente, rezultand preparate hranitoare ce contin nutrientii fundamentali organismului. 

Nutribullet® Original este conceput pentru prepararea unei mari varietati de retete delicioase. Pregateste sosuri cremoase, smoothie-uri racoritoare, piureuri delicioase si cocktail-uri festive, cu ajutorul unui singur blender.

Compact si modern, nutribullet® Original contureaza un gust deosebit pentru orice tip de preparat, in functie de preferinte. Designul unic face ca blenderul sa fie potrivit tuturor bucatariilor, ocupand foarte putin spatiu.

Alimentati-va ziua

 

Motorul puternic de 600W al blenderului nutribullet® Original transforma orice aliment, de la fructe si legume pana la ingrediente cu textura mai dura, precum nucile sau alunele, intr-un amestec omogen si delicios. 

   

Design intuitiv

 

Designul simplu si intuitiv face ca acest produs sa fie utilizat cu usurinta, in fiecare zi. Prepararea smoothie-urilor proaspete nu a fost niciodata mai usoara! Adauga ingredientele preferate in cupa, ataseaza lama de extractie, rasuceste, apasa si amesteca. Preparatul este gata pentru a fi degustat.

   

Nutritie in cel mai scurt timp

 

Stiai ca majoritatea smoothie-urilor pot fi pregatite in mai putin de 60 de secunde? Cu blenderul nutribullet® Original, fiecare zi va include o nutritie sanatoasa. Obtine rapid si eficient un amestec gustos si hranitor.

   

Numai cu nutribullet®

 

Lamele blenderului nutribullet® fabricate din otel inoxidabil sunt concepute pentru a transforma orice aliment obisnuit intr-un rezultat savuros. Bucura-te de extractia nutrientilor din fiecare ingredient si de un continut omogen si sanatos. 

   

Curatare rapida

 

Curata simplu si rapid cupele si lamele blenderului, dupa fiecare utilizare. Clateste cu apa si detergent lichid sau adauga componentele in masina de spalat vase, conform instructiunilor din manualul de utilizare.

   

Cupa 500 ml/ Cupa inalta 700 ml

 

Cupele blenderului nutribullet® Original sunt concepute din Tritan, material fara BPA, cu capacitate de 500 ml/700 ml si sunt potrivite pentru orice portie zilnica de energie. Prepara smoothie-uri hranitoare sau sosuri cremoase si ramai in forma in orice moment. 

   

Inele pentru baut 

 

Gustul delicios al unui smoothie proaspat preparat poate fi savurat direct din cupa blenderului, cu un minim de efort. Fie ca alegi inelul simplu sau cel cu maner, vei experimenta confortul de care ai nevoie in timpul degustarii, deoarece ambele sunt compatibile cu recipientele nutribullet®.

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare Rezidential
Tip produs Blender
Tip blender Fix
Material bol Tritan
Material lame Inox
Tip panou de comanda Mecanic
Culoare Rosu

DETALII TEHNICE

Putere 600 W
Capacitate 0.5 l 0.7 l
Trepte de viteza 1

FUNCTII SI ACCESORII

Functii Amestecare
Caracteristici cheie

Design mic si compact

Design modern

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.