Blender Tefal Eco Respect BL46EN38, 800W, buton variabil pentru viteza, cutit cu 4 lame, sistem Smart Lock, vas din sticla termorezistenta, 1.25L, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
542,00 lei
Pret 36 Rate Optimo: 19.87 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

BL46EN38

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Blender Tefal Eco Respect BL46EN38, 800W, buton variabil pentru viteza, cutit cu 4 lame, sistem Smart Lock, vas din sticla termorezistenta, 1.25L, negru de la Tefal

Gama Eco Respect ofera primele produse de preparare a alimentelor ecologice, concepute pentru a reduce impactul acestora asupra mediului.

Blenderul Tefal Eco Respect este confectionat in Franta din 65% plastic reciclat (compozitie totala de plastic a produsului in proportie de 22%). Produsul nu contine BPA si este reciclabil si reparabil timp de 10 ani. Datorita motorului de 800 W si a recipientului de sticla vei putea sa mixezi ingredientele cu usurinta si sa dai frau liber creativitatii tale pentru a prepara retete delicioase.

 

Blenderul Tefal Eco Respect: Mai putin plastic, mai mult respect fata de natura!

Blenderul Tefal Eco Respect te va ajuta sa prepari o varietate de retete calde si reci. Motorul puternic de 800 W combinat cu cele 4 lame de inox ofera rezultate rapide si eficiente in fiecare zi. Butonul rotativ ofera acces rapid catre cele 2 trepte de viteza si Functia Pulse ce te va ajuta sa obtii textura dorita. Recipientul este confectionat din sticla rezistenta la temperaturi inalte este ideal pentru a prepara retete calde (pana la 80°C) imediat ce ai zdrobit gheata fara a exista riscul de a se deteriora. Sistemul Smart Lock 3 in 1 ofera siguranta sporita in utilizare si acces usor catre lame pentru curatare usoara. Ventuzele de la baza blenderului ofera un plus de stabilitate indiferent de tipul de ingredient.

 



CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare Rezidential
Tip produs Blender
Tip blender Fix
Tip panou de comanda Mecanic
Culoare Negru

DETALII TEHNICE

Putere 800 W
Capacitate 1.25 l
Trepte de viteza Variabile + Impuls

FUNCTII SI ACCESORII

Accesorii incluse Cutit cu 4 lame Vas din sticla termorezistenta
Functii Macinare Amestecare Maruntire
Caracteristici cheie Smart lock Sistem de racire Lama detasabila
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.