Blender de mare viteza Tefal PerfectMix+, 1200 W, recipient 1.5 L, 6 lame, 3 programe, Functie Autoclean, crem

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
555,26 lei
Pret 36 Rate Optimo: 20.35 lei/luna
Stoc: Intreaba
Va rugam sa ne contactati pentru a afla disponibilitatea sau termenul de livrare al acestui produs*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

BL871A31

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Blender de mare viteza Tefal PerfectMix+, 1200 W, recipient 1.5 L, 6 lame, 3 programe, Functie Autoclean, crem de la Tefal

Rezultate fine la o simpla rotire de buton

 

Descopera blenderul de mare viteza Tefal PerfectMix+ ce ofera performante de top si o aplicatie pentru mobil pentur inspiratie nelimitata. Tehnologia exclusiva Powelix a lamelor, impreuna cu motorul puternic de 1200 W, garanteaza rezultate cu pana la 30% mai rapide*. Descopera peste 200 de retete inspirate in aplicatia gratuita, un recipient din sticla termo-rezistenta cu o capacitate de 1.5L, o varietate de programe automate, panou de control cu ecran tactil si multe altele, toate acestea pentru o experienta unica de mixare.

*comparativ cu modelul BL2B.

 

Blenderul de mare viteza Tefal PerfectMix+: Rezultate perfecte si inspiratie nelimitata

 

Pentru mixare rapida si varietate nelimitata, blenderul de mare viteza Tefal PerfectMix+ ofera performante fara compromisuri si un panou de control cu ecran digital prietenos cu utilizatorul. Tehnologia exclusiva Powelix a lamelor ofera rezultate perfecte intr-un timp scurt, iar programul Auto-Clean ofera o curatare rapida a blenderului. Lamele detasabile si recipientul de mixare din sticla sunt compatibile cu masina de spala vase pentru confort sporit. Blenderul dispune de un panou de control cu ecran tactil pentru o utilizare usoara.

 

Pana la 30% mai rapid*

 

Datorita Tehnologiei exclusive Powelix, ce ofera combinatia ideala dintre lamele ascutite si unghiul de taiere optimizat - poti obtine rezultate perfecte cu pana la 30% mai rapide* pentru orice tip de reteta.

   

Inspiratie nelimitata

 

Aplicatia gratuita Tefal ofera peste 200 de retete impreuna cu functia exclusiva de combinare a ingredientelor pentru a afisa retete delicioase ce pot fi preparate cu acele ingrediente.

   

Curatare usoara

 

Functia Auto-Clean ofera o curatare usoara, fiind nevoie doar de putina apa si o apasare de buton. Lamele sunt detasabile, iar recipientul de sticla este compatibil cu masina de spalat vase.

   

Versatil si puternic

 

Motorul puternic de 1200 W ofera performante de top - pana la 28000 rpm, ideal pentru a prepara smoothie, shake, mocktail, macina migdale si multe altele.

   

Recipient de sticla termo-rezistent de 2 L

 

Recipientul versatil de 2 L (1.5 L capacitate utila) este ideal pentru orice ocazie, fiind confectionat din sticla termo-rezistenta pentru a prepara atat retete reci cat si calde.

   

Usor de utilizat

 

Programele automate ofera un plus de confort in utilizare, de la smoothie la zdrobirea ghetii, chiar si Auto-Clean pentru curatare usoara, toate acestea disponibile la o simpla atingere prin intermediul ecranului tactil. Functia Pulse si ajustarea treptei de putere sunt disponibile prin rotirea unui singur buton.

   

Design si materiale premium

 

Descopera blenderul de mare viteza confectionat din materiale de inalta calitate, un recipient de sticla termo-rezistenta, corp metalic si un panou de control cu ecran tactil pentru confort sporit.

   

Performante inalte de si delunga durata

 

Sistemul incorporat Air-Cooling ofera o racire optima a motorului pentru a preveni supraincalzirea. Carcasa confectionata din inox ofera durabilitate sporita in timp, in timp ce ventuzele garanteaza o stabilitate imbunatatita.

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare Rezidential
Tip produs Blender
Tip blender Fix
Material bol Sticla
Tip panou de comanda Digital
Culoare Crem

DETALII TEHNICE

Putere 1200 W
Capacitate 1.5 l
Trepte de viteza 3

FUNCTII SI ACCESORII

Accesorii incluse Spatula
Functii

Amestecare

Zdrobire gheata

Caracteristici cheie

Sistem anti-alunecare

Functie Auto-Clean

Sistem depozitare cablu

Program zdrobire gheata

DIMENSIUNI

Inaltime 40.6 cm
Lungime 21.5 cm
Adancime 19.2 cm
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.