Tefal Blender BL811D38, 1200 W, buton variabil pentru viteza, 6 lame detasabile, vas din sticla termorezistenta, 3 programe, corp din inox, spatula, inox

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Blender BL811D38, 1200 W, buton variabil pentru viteza, 6 lame detasabile, vas din sticla termorezistenta, 3 programe, corp din inox, spatula, inox de la Tefal

Rezultate cu pana la 50% mai fine*

Cu blender-ul de mare viteza Perfectmix+ obtii rezultate perfecte de blenduire datorita motorului puternic de 1200 W si a tehnologiei revolutionare Tripl'Ax ce combina 6 lame din inox cu 3 actiuni complementare pentru a garanta o mixare perfecta si rapida. Perfectmix+ asigura rezultate exceptionale de mixare de fiecare data cu ajutorul celor 3 programe presetate (smoothie, zdrobire gheata, curatare automata) si a variatorul de putere cu fundal iluminat si functie Pulse. Blenderul este ideal pentru intreaga familie avand un recipient de sticla termorezistent si cu o capacitate mare.

*vs modelele din gama anterioara, Tefal

 

Descopera Perfectmix+ si tehnologia inovatoare Tripl’Ax!

Cu blender-ul de mare viteza Perfectmix+ obtii rezultate perfecte de blenduire datorita motorului puternic de 1200 W si a tehnologiei revolutionare Tripl'Ax ce combina 6 lame din inox cu 3 actiuni complementare pentru a garanta o mixare perfecta si rapida. Perfectmix+ asigura rezultate exceptionale de mixare de fiecare data cu ajutorul celor 3 programe presetate (smoothie, zdrobire gheata, curatare automata) si a variatorul de putere cu fundal iluminat si functie Pulse.

Blenderul este ideal pentru intreaga familie avand un recipient de sticla termorezistent si cu o capacitate mare. Produsul este usor de curatat datorita cutitelor din inox detasabile. Perfectmix+ dispune de un sistem de racire inteligent ce combina actiunea unei sigurante resetabile cu ventilarea de la nivelul motorului pentru a preveni supraincalzirea acestuia. Pentru mai mult confort blenderul Tefal are drept accesoriu o spatula pentru amestecarea si presarea celor mai solide ingrediente.

 
 

Blender de mare viteza TEFAL PERFECTMIX + BL811D38, 1200 W, tehnologie Tripl'Ax, recipient din sticla, 2 L

-Cu blender-ul de mare viteza Perfectmix+ obtii rezultate perfecte de blenduire de fiecare data;
-Tehnologia revolutionara Tripl'Ax: combina 6 lame din inox cu 3 actiuni complementare pentru a garanta o mixare perfecta si rapida;
-Motor puternic:  1200 W si 28.000 rotatii pe minut oferind rezultate exceptionale, in cel mai scurt timp, pentru toate tipurile de ingrediente;
-3 programe inteligente presetate: smoothie, zdrobire gheata, curatare automata;
-Recipient din sticla termorezistent, cu o capacitate mare, perfect pentru intreaga familie: 2 L (1.5 L utilizabili);
-Variatorul de putere cu fundal iluminat si functie Pulse;
-Usor de curatat datorita cutitelor din inox detasabile;
-Sistem de racire inteligent ce combina actiunea unei sigurante resetabile cu ventilarea de la nivelul motorului pentru a preveni supraincalzirea acestuia.

 

Tehnologie revolutionara Tripl'Ax

Combina 6 lame din inox cu 3 actiuni complementare pentru a garanta o mixare perfecta.

   

Efect ciclonic

2 lame zimtate orientate in sus pentru a crea un efect ciclonic si pentru a garanta preparate omogene, fara bucati lasate in urma.

   

Mixare perfecta

2 lame orizontale: 1 zimtata + 1 ascutita pentru a amesteca fin si a zdrobi toate tipurile de ingrediente, inclusiv cuburi de gheata.

   

Fara bucati ramase pe fundul recipientului

2 lame ascutite orientate in jos pentru a se asigura ca nicio bucata nu ramane pe fundul recipientului.

   

Motor puternic

Acesta are o putere de 1200 W si 28.000 rotatii pe minut oferind rezultate exceptionale, in cel mai scurt timp, pentru toate tipurile de ingrediente.

   

3 programe inteligente (smoothie, zdrobire gheata, curatare automata)

Prin simpla apasare a unui buton te bucuri de un smoothie proaspat sau de gheata fin zdrobita. Pentru curatare, apasa butonul Auto Clean, iar blenderul va alterna treptele de viteza pentru a curata automat aparatul. Selecteaza in orice moment textura preferata a preparatului cu variatorul de putere cu fundal iluminat si functie Pulse.

   

Recipient din sticla de inalta calitate

Cu o capacitate mare de 2 L (1.5 L utilizabili), rezistent la socuri termice pentru a putea prepara atat bauturi reci, cat si fierbinti.

   

Usor de curatat

Cutitele din inox sunt detasabile pentru o curatare rapida si usoara.

   

Sistem de racire

Siguranta resetabila si ventilarea de la nivelul motorului previn supraincalzirea acestuia pentru mai multa rezistenta in timp.

   

Spatula

Pentru amestecarea si presarea celor mai solide ingrediente.

 

Caracteristici generale

 

Tip aparat - Blender

Putere (W) - 1200

Capacitate - 2

Functie Turbo/Pulse - Da

Sistem anti-alunecare - Da

Panou control - Da

 

 

Functii aparat

 

Maruntire - Da

Zdrobire gheata - Da

Pasare - Da

 

 

Detalii tehnice

 

Material bol - Sticla

Culoare - Inox

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.