LG Boxa Portabila PK3, rezistenta la apa, bluetooth

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Boxa Portabila PK3, rezistenta la apa, bluetooth de la LG

Boxa portabila LG XBOOM Go, Negru

 
Bucurati-va de calitatea sunetului indisponibila anterior intr-un difuzor Bluetooth. Tehnologia de la expertii renumiti de la Meridian Audio combina procesarea avansata a semnalelor si designul hardware pentru a largi campul sonor, cu presetari personalizate Clear Vocal si Enhanced Bass pentru performante fara compromisuri.
 
 
Rezistenta la intemperii / Rezistenta la stropire

Poate ca va fi vremea, poate piscina sau poate plaja: mai devreme sau mai tarziu, un difuzor portabil se va uda. Din fericire, difuzorul Bluetooth PK3 Bluetooth a fost testat conform standardelor IPX7 pentru a supravietui imersiei pana la un metru de apa timp de pana la 30 de minute fara deteriorare.
 
 
Bass imbunatatit

Meridian a dezvoltat o serie de filtre digitale pentru a asigura un camp de sunet fara cusur. Nu va lasati pacalit de dimensiunile compacte ale difuzorului: Basul puternic este atat de expansiv, cat si rafinat.
 
 
Radiatoare pasive duble

Beneficiati de performante mai mari ale basului fara a utiliza mai multa putere sau difuzoare suplimentare: radiatoarele pasive utilizeaza presiunea aerului difuzoarelor active pentru a crea mai mult bass intr-un spatiu limitat.
 
 
Difuzor Bluetooth

Vorbiti la telefon prin difuzor. Microfonul incorporat filtreaza automat sunetul, astfel incat apelurile sa fie clare. Doar raspundeti la telefon prin atingerea unui buton. Muzica este dezactivata automat.
 
 
 


CARACTERISTICI GENERALE

Tip boxa Portabila
Culoare Negru
Caracteristici cheie Rezistent la apa Microfon

CARACTERISTICI TEHNICE

Functii Hands-free Indicator baterie Control vocal Sunet stereo
Conectivitate Bluetooth USB Jack audio 3.5 mm
Tip alimentare Acumulator
Autonomie acumulator 12 h
Tip acumulator Li-Ion
Capacitate acumulator 5200 mAh
Tensiune alimentare 5 V
Distanta maxima de operare 10 m

CARACTERISTICI AUDIO

Numar difuzoare 2
Putere 16 W

DIMENSIUNI

Latime 182 mm
Adancime 82 mm
Inaltime 82 mm
Greutate 700 g

ACCESORII

Continut pachet 1 x Manual de utilizare 1 x Boxa 1 x Cablu USB-C
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.