Set 3 x Capsule Nescafé Dolce Gusto Cortado Espresso Macchiato, 48 capsule, 302.4g

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
108,18 lei
Pret 36 Rate Optimo: 3.97 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

12122140

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Set 3 x Capsule Nescafé Dolce Gusto Cortado Espresso Macchiato, 48 capsule, 302.4g de la Nescafé Dolce Gusto

 

Consistenta si bogata, o specialitate de cafea absolut delicioasa ce isi trage radacinile din Spania. NESCAFÉ® Dolce Gusto®  Cortado este un espresso macchiato ce contine un amestec distinct, bogat si intens de  espresso classic si lapte ce ii adauga extra savoare, fiind perfecta in orice moment al zilei si absolut necesara in orice colectie de specialitati de cafea.

Avand o aroma puternica, NESCAFÉ® Dolce Gusto® Cortado Espresso Macchiato este o cafea acoperita de o crema matasoasa, specifica oricarui espresso, care aduce  un gust extraordinar de la prima inghititura.

In plus, capsulele sunt foarte simplu de utilizat, deoarece laptele si amestecul de espresso sunt combinate inteligent intr-o singura capsula care, multumita presiunii de pana la 15 bari a aparatelor de cafea NESCAFÉ® Dolce Gusto®, isi subliniaza corpolenta si gustul intens, apetisant, la fel de bun precum sugereaza si aspectul sau fantastic.

 

Preparare

Pentru reteta ideala reglati aparatul automat la nivelul 3 pentru aparatele manuale 80 ml apa calda.

 

Presiune 15 bari

Pana la 15 bari presiune pentru a obtine un strat de  crema fina sau o spuma catifelata si densa.

 

Capsule inteligente

Capsula inteligenta scoate ce e mai bun din cafea regland automat presiunea care trece prin ele. Astfel, fiecare bautura NESCAFE® Dolce Gusto® iese de fiecare data exact asa cum ar trebui, perfect delicioasa.

Fiecare capsula este sigilata individual pentru o cafea proaspata si aromata!

 

Informatii nutritionale: Energie [kJ]: 1473; Energie [kcal]: 353; Grasimi [g]: 16.7; Grasimi din care acizi grasi saturati [g]: 10.4; Glucide [g]: 25.1; Glucide din care zaharuri [g]: 24.8; Fibre [g]: 12.4; Proteine [g]: 19; Sare [g]: 0.9.

Informatiile nutritionale sunt valabile pe 100 g de produs.

 

Ingrediente: Lapte praf integral (61,8%), cafea solubila (36,5%), stabilizatori (fosfati de potasiu, citrati de sodiu), emulgator (lecitina de soia).

 
Substante care cauzeaza alergii sau intolerante: contine lapte si soia.
 
Atentie: Aceste capsule sunt compatibile cu aparatele Nescafe Dolce Gusto!
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.