Set 3 x Capsule Nescafé Dolce Gusto Latte Macchiato, 48 capsule, 549.6g

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
108,18 lei
Pret 36 Rate Optimo: 3.97 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

12074750

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Set 3 x Capsule Nescafé Dolce Gusto Latte Macchiato, 48 capsule, 549.6g de la Nescafé Dolce Gusto

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Latte Macchiato, o cafea unica si rafinata, care impresioneaza de fiecare data cu cele 3 straturi. Acest caffé latte are si un mic truc: un strat consistent de lapte, peste care se adauga un strat de cafea neagra, robusta, creand un contrast uimitor, finisat cu o tusa de lapte spumos. Cu textura densa si rafinata, cafeaua NESCAFÉ® Dolce Gusto® Latte Macchiato este finisata cu un strop elegant de crema inchisa la culoare, semnatura cunoscuta a acestei bauturi.

Acum va puteti bucura de aceasta cafea apetisanta foarte usor: sistemul de bauturi NESCAFÉ® Dolce Gusto® va ajuta sa o preparati in confortul casei, folosind o presiune profesionala de pana la 15 bari.  Preparati prima data capsula de lapte si apoi cea de espresso si lasati magia aparatului de cafea  NESCAFÉ® Dolce Gusto®  sa faca restul.

Savurati spectaculoasa cafea NESCAFÉ® Dolce Gusto® Latte Macchiato in cani transparente pentru a va bucura de aspectul desavarsit al unui veritabil latte macchiato.

 

Preparare

Capsula alba: pentru reteta ideala reglati aparatul automat la nivelul 5, iar pentru aparatele manuale 170 ml apa calda;
Capsula neagra: pentru reteta ideala reglati aparatul automat la nivelul 2, iar pentru aparatele manuale 50ml apa calda.

 

Capsule inteligente

Capsula inteligenta scoate ce e mai bun din cafea regland automat presiunea care trece prin ele. Astfel, fiecare bautura NESCAFE® Dolce Gusto® iese de fiecare data exact asa cum ar trebui, perfect delicioasa.

Fiecare capsula este sigilata individual pentru o cafea proaspata si aromata!

 

Presiune 15 bari

Pana la 15 bari presiune pentru a obtine un strat de  crema fina sau o spuma catifelata si densa.

 

Informatii nutritionale: Energie [kJ]: 1785; Energie [kcal]: 428; Grasimi [g]: 21.9; Grasimi din care acizi grasi saturati [g]: 12.8; Glucide [g]: 45.4; Glucide din care zaharuri [g]: 32.8; Fibre [g]: 10.4; Proteine [g]: 19.5; Sare [g]: 0.43

 

Ingrediente:

Capsula neagra: Cafea prajita si macinata;

Capsula alba: Lapte praf integral, zahar (10%), emulgator (lecitina de soia).

 
Substante care cauzeaza alergii sau intolerante: contine lapte si soia.
 
Atentie: Aceste capsule sunt compatibile cu aparatele Nescafe Dolce Gusto!
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.