Camera WEB HP 950 4K

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
716,91 lei
Pret 36 Rate Optimo: 26.28 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

4C9Q2AA

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Camera WEB HP 950 4K de la HP

Cand intri in direct, vrei sa arati si sa suni bine din orice unghi. Porniti campul vizual larg (FOV) al camerei web HP 4K cu urmarirea fetei AI si lasati lumea sa va vada cel mai bine, oriunde v-ati afla. Camera versatila se fixeaza oriunde pentru a tine pasul cu tine si cu fluxul tau.

 

 

Arata bine din orice unghi

 

Simtiti-va increzator pentru a va impartasi pe aceasta camera web de streaming. In 1080p sau 4K - la alegerea dvs. Capteaza mai mult din tine si din mediul tau cu un camp vizual de pana la 103º. Acum puteti vedea si mai mult din fundalul dvs., doar ajustati FOV pentru a determina cat de mult. 

In plus, nu va trebui niciodata sa va faceti griji ca fundalul va va fura spectacolul, aceasta camera web are tehnologie AI de incadrare a fetei care va urmareste, asigurandu-va ca ramaneti mereu concentrat.

 

Adaptati-va la actiune

Incadrarea fetei cu inteligenta artificiala asigura ca fata dvs. este intotdeauna concentrata. Centrul de control al camerelor web HP integrat uimitor va permite sa apelati totul, de la comenzile video pana la efectele de filtrare. In plus, iluminarea se regleaza automat. Esti gata sa te rostogolesti.

 

Alege configuratia

Montarea versatila va permite sa alegeti configuratia de streaming, fie pe un monitor, laptop sau trepied - este alegerea dvs. Se poate roti la 360° daca doriti ca publicul sa se uite in jur si sa se incline in jos pentru a prezenta ceea ce este pe birou. Iar Keystone Correction focalizeaza automat documentele pentru vizualizare sau scanare.

 

Distribuie cand vrei

Asigurati-va confidentialitatea cu un obturator incorporat care va blocheaza camera web de la privirile nepoftitoare. Si aveti incredere ca va functiona cu platforme precum Zoom, Teams, Twitch si YouTube Live.

 

Optiuni de montare

Clipuri de montare universale pentru a monta camera oriunde functioneaza cel mai bine, inclusiv ecran LCD, notebook, tableta si trepied fara unelte.

CARACTERISTICI GENERALE

Interfata USB 2.0
Rezolutie senzor (pixeli) 13 MP
Rezolutie video (pixeli) 720 1080 4K
Microfon Da
Dimensiune (mm) 6.7 x 4.5 x 6.57 cm
Culoare Gri
Greutate 109 g
Continut pachet 1 x Camera web
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.