Casti audio cu banda Beats by Dr. Dre Mixr, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Casti audio cu banda Beats by Dr. Dre Mixr, Alb de la Beats

Usoare si puternice. Realizate special pentru DJ
David Guetta a provocat Beats by Dr. Dre sa creeze setul perfect de casti "word-class".  Un an si 1000 de prototipuri mai tarziu, suntem mandrii sa va prezentam cele mai usoare si puternice casti care au existat vreodata
 
 
Putere industriala a sunetului
Designul a fost realizat pentru a fi recunoscut dupa petreceri. Castile Beats Mixr ofera un bass extrem de adanc la un volum extraordinar de mare. Realizate pentru profesionisti ce incing petrecerile.
 
 
Realizate pentru DJ
Cu bureti care se rotesc catre spatele urechii, apoi rotesti inapoi pentru o izolare totala, lucru foarte important atunci cand nu vrei sa auzi decat sunetul din casti. Au intrare a jackului in fiecare casca, in functie de dorinta utilizatorului si un sistem foarte bun de fixare al firului, usor de folosit dar si de oferit celorlalti sa asculte aceleasi melodii.
 
Incredibil de durabile
Castile Beats Mixr sunt realizate pentru a tine piept cerintelor vietii unui DJ ceea ce inseamna sa creezi o flexibila dar si puternica unelta care sa faca fata beat'urilor. Materialul din care este realizata partea de sus a castilor este ultra-flexibil si a fost de asemenea realizat pentru a fi foarte usor si sa se roteasca cu usurinta pentru a zbura catre urmatoarea destinatie.
 

CARACTERISTICI


Design Cu banda sustinere On-Ear
Segment Tip DJ
Tehnologie Cu fir
Conectare Jack 3.5 mm
Utilizare Multimedia
Microfon Nu
Lungime cablu (m) 1.6
Culoare Alb
Greutate 0.21 kg

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.