Creative Labs Casti Outlier Pro, True Wireless, Bluetooth, In-Ear, Microfon, Carcasa incarcare wireless, Noise Cancelling

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
290,46 lei
Pret 36 Rate Optimo: 10.65 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

51EF0930AA000

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Casti Outlier Pro, True Wireless, Bluetooth, In-Ear, Microfon, Carcasa incarcare wireless, Noise Cancelling de la Creative Labs

Creative OUTLIER PRO Fotó 281977802

 

Imbratisati dulcea seninatate a singuratatii, fara cabluri si perturbari, cu Creative Outlier Pro! Fiind cea mai recenta aditie la seria Outlier TWS, Creative Outlier Pro este aici pentru a va oferi cea mai buna experienta wireless adevarata de pana acum.

 

O anulare eficienta a zgomotului este primul pas pentru a te bucura de un sunet mai bun - de aceea s-a introdus anularea activa a zgomotului (ANC) hibrida la Outlier Pro. Eliminati zgomotul nedorit si scufundati-va in audio curat si clar de la driverele sale acoperite cu grafen. Nu trebuie sa va faceti griji si in privinta bateriei - durata de viata a bateriei acestor casti cu anulare a zgomotului este amplificata si mai mult, ajungand la un total de 60 de ore!

 

Cu un total de sase microfoane pentru o calitate mai clara a apelurilor, comenzi tactile personalizabile, rezistenta la apa certificata IPX5 si conectivitate Bluetooth 5.2, Creative Outlier Pro iti permite sa le ai pe toate.

 

SPATIU PERSONAL, TACERE PERSONALIZATA

Blocati lumea si aveti propriul spatiu personal oriunde ati merge. Avand un ANC hibrid care utilizeaza microfoane cu feedforward si feedback pe fiecare casca, Creative Outlier Pro detecteaza sunetele din jur si monitorizeaza ceea ce auziti, anuland in mod eficient zgomotul din jur, astfel incat sa va puteti concentra asupra a ceea ce conteaza cu adevarat pentru dvs.

 

 

Microfonul cu Feedforward:

Plasat la exterior pentru a detecta zgomotul din jur, care este apoi anulat de catre tehnologia ANC ca raspuns la zgomotul detectat.

 

Microfon cu Feedback:

Amplasat in interior pentru a monitoriza ceea ce aud utilizatorii, astfel incat tehnologia ANC sa poata raspunde si corecta semnalele in consecinta.

 

Atunci cand aveti nevoie sa va auziti imprejurimile, nu trebuie sa intrerupeti muzica sau sa scoateti castile cu anulare a zgomotului. Pur si simplu apasati de doua ori pe castile din stanga pentru a trece la modul Ambient si lasati sa patrunda exact cantitatea potrivita de sunet din jur - suficient pentru a comanda o cafea sau pentru a auzi traficul atunci cand mergeti cu bicicleta. De asemenea, puteti personaliza cantitatea de sunet pe care sa o lasati sa intre prin intermediul modulului de control al zgomotului din aplicatia Creative!

 

 

DURATA DE VIATA A BATERIEI LIDER IN INDUSTRIE

Creative Outlier Pro vine cu o durata de viata totala a bateriei de 60 de ore! Pentru un utilizator mediu, le puteti incarca la fel de rar, de doua ori pe luna!

Cand este in sfarsit timpul sa se incarce, conectati pur si simplu cablul USB-C furnizat sau puneti-l pe orice suport de incarcare wireless compatibil Qi pentru a va reincarca si sunteti gata pentru inca doua saptamani!

 

Daca va grabiti, o incarcare rapida de 10 minute asigura, de asemenea, 2 ore de ascultare.

 

 

SA SE FACA AUZIT TARE SI CLAR

Creative Outlier Pro are trei microfoane incorporate in fiecare casca, care lucreaza impreuna pentru a va asigura un sunet puternic si clar la apelurile vocale, fie ca va relaxati intr-un parc sau lucrati de acasa. Microfoanele detecteaza sunetele din mediul inconjurator si se concentreaza pe captarea doar a vocii dvs., suprimand zgomotul de fond si discutiile din jurul dvs.

 

 

COMANDA DE LA DISTANTA

O mai buna preluare a vocii inseamna, de asemenea, ca nu va trebui sa va repetati la Siri si Google Assistant. Activati asistentul preferat cu trei atingeri usoare pe castile din stanga si porniti comanda!

 

 

COMENZI TACTILE PERSONALIZABILE

Treceti peste lista de redare, raspundeti la apeluri sau comutati intre modul ANC si modul Ambient - controlati-le pe toate cu doar cateva atingeri pe casti. Pentru mai multa libertate, puteti chiar sa va personalizati propriile comenzi de atingere prin intermediul aplicatiei Creative si sa le utilizati in cel mai intuitiv mod pentru dvs.

SUNET WIRELESS NEINTRERUPT

Experimentati un sunet complet si bogat cu Creative Outlier Pro, care este echipat cu diafragme de driver de 10 mm acoperite cu grafena, care ofera in mod eficient sunete impecabile si precise pentru orice tip de continut. Impreuna cu stabilitatea wireless imbunatatita a Bluetooth® 5.2, experienta wireless cu Outlier Pro este atat fiabila, cat si placuta.

 

Cand este timpul sa va puneti la curent cu serialul TV preferat sau sa va jucati cateva jocuri mobile, accesati aplicatia Creative si activati modul Low Latency Mode. Aceasta noua caracteristica reduce latenta Outlier Pro cu mai mult de jumatate, minimizand in mod eficient acel decalaj de timp de transmisie Bluetooth, astfel incat sa va puteti bucura de sunet si video complet sincronizate!

 

 

 

MUZICA PE TOT PARCURSUL ZILEI, PE PLOAIE SAU PE SOARE

Fie ca sunteti prins de o ploaie in drum spre casa, fie ca trebuie sa va concentrati pe antrenamentul de forta la sala de sport, nu trebuie sa va faceti griji cu Outlier Pro. Cu rezistenta la apa certificata IPX5, castile pot rezista la stropii ocazionali. Antreneaza-te in liniste pe ritmurile tale preferate cu Outlier Pro si continua sa te antrenezi indiferent daca ploua3 sau straluceste.

 

Dispozitivele rezistente la apa IPX5 sunt protejate impotriva jeturilor de apa de joasa presiune din orice directie, inclusiv a ploii usoare sau moderate.

 

 

POTRIVIRE PERFECTA, IZOLARE PERFECTA

Izolarea pasiva a zgomotului este la fel de importanta pentru o suprimare eficienta a zgomotului. Selectati cea mai buna potrivire din cele trei seturi de varfuri de ureche din silicon moale, incercati diferitele dimensiuni pentru fiecare ureche si gasiti varfurile optime pentru dumneavoastra!

 

CASTI PREMIATE SUPER X-FI® CU HOLOGRAFIE SUPER X-FI® PENTRU CASTI

Tehnologia Super X-Fi recreeaza in casti o experienta profesionala, de sistem cu mai multe difuzoare, astfel incat sa puteti auzi sunetele in mod natural, asa cum ar trebui sa fie auzite. Creative Outlier Pro este o casca certificata Super X-Fi READY, care este reglata special pentru o performanta optima cu aplicatia SXFI. Prin utilizarea aplicatiei SXFI App pe telefonul mobil, va puteti bucura de o previzualizare a Holografiei Super X-Fi Headphone pe continut local si va puteti bucura de un sunet cinematografic chiar si atunci cand sunteti in miscare!

 

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.