Creative Labs Camere web CREATIVE LIVE! CAM SYNC V2 1080P, Auto Mute si Noise Cancellation, 2 microfoane

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
185,07 lei
Pret 36 Rate Optimo: 6.78 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

73VF088000000

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Camere web CREATIVE LIVE! CAM SYNC V2 1080P, Auto Mute si Noise Cancellation, 2 microfoane de la Creative Labs

 

Faceti o impresie puternica in timpul unei conferinte web importante si conectati-va cu cei dragi mai intim, cu videoclipuri full HD si o calitate imbunatatita a apelurilor! The Creative Live! Cam Sync 1080p V2 este mai mic decat predecesorul sau si a fost imbunatatit in continuare cu microfoane incorporate imbunatatite pentru o captare mai buna a vocii, care suna mai natural si este echipat cu cea mai recenta inovatie audio a noastra -  , o suita de functii de comunicare inteligente. care functioneaza in tandem cu microfoanele integrate pe Creative Live! Cam Sync 1080p V2 pentru a imbunatati modul in care comunicati online.

Fii gata intr-o clipa pentru apelurile video, lectiile online sau interviurile web (chiar si cele de ultima ora)! The Creative Live! Cam Sync 1080p V2 este compatibil cu UVC si functioneaza cu majoritatea aplicatiilor populare de videoconferinta - trebuie doar sa-l conectati si sa prezentati tot ce este mai bun!

 

 

Simplificati modul de comunicare

Pe masura ce ne instalam in noua normalitate, timpul petrecut cu apelurile video a crescut enorm si nu este lipsit de necazurile sale. Si intr-adevar, nu ar trebui sa ne concentram pe intalnirile noastre online in loc sa ne bajbaim la controlul sunetului microfonului sau sa ne ingrijoram de zgomotul nostru de fundal?

Kitul nostru  a fost dezvoltat pentru a remedia aceste probleme WFH pentru utilizatorii Windows 10 - prin simplificarea modului in care comunicam online printr-o suita de functii de comunicare inteligente.

 

 

Vorbiti liber cu auto mute

Poate fi jenant cand esti prins neprevazut in timp ce comuti intre ecrane in timpul unei intalniri Zoom si te straduiesti sa activezi sunetul cand e randul tau sa vorbesti. In special in timpul apelurilor video in care toata lumea se uita unul la altul in imediata apropiere, chiar si cea mai mica miscare si expresie faciala sunt marite pentru toti ceilalti din apel. Pentru a va usura de aceste momente neplacute sau pentru educatori — pentru a va elibera mainile in timp ce sustineti o lectie online pentru studentii dvs., am proiectat functia VoiceDetect.

Caracteristica noastra VoiceDetect controleaza starea dezactivarii sunetului prin detectarea vocii in timp ce vorbiti — microfonul camerei web este dezactivat automat dupa ce ati incetat sa vorbiti si va activeaza instantaneu sunetul cand incepeti sa vorbiti. Nu este absolut necesar sa te joci cu niciun buton, fie el fizic sau in aplicatie, asa ca arati profesionist si bine pregatit pe parcursul intregii intalniri si va permite sa ramaneti concentrat pe trenul dvs. de gandire.

 

 

Fii auzit clar cu anularea zgomotului

De ce incep intotdeauna sa aspire podeaua sau sa-si tunda gazonul atunci cand sunteti pe punctul de a incepe prezentarea in timpul unei conferinte video? Desi nu poti controla zgomotele vecinului tau, cu siguranta poti scapa de zgomotele de fond jenante cu NoiseClean-out. NoiseClean-out* detecteaza zgomotele statice din sunetul dvs. de iesire si le suprima in timp ce va pastreaza vocea si dialogurile vorbite, pentru a le permite colegilor sa va auda clar.

*Functia NoiseClean-out functioneaza cel mai bine pentru zgomotele statice de fundal, cum ar fi ventilatoare, aer conditionat, purificator de aer, umidificatoare, aspiratoare, uscatoare de par, aparate de ras electric si chiar masini de tuns iarba.

 

 

Fii pregatit imediat

The Creative Live! Cam Sync 1080p V2 este compatibil cu UVC, ceea ce inseamna ca camera web nu necesita instalare suplimentara de drivere si este compatibila cu toate laptopurile si computerele care ruleaza pe platformele macOS si Windows.

Pur si simplu conectati-l la un port USB-A disponibil de pe computer si va functiona imediat! De asemenea, functioneaza cu majoritatea aplicatiilor populare de videoconferinta, cum ar fi Zoom, Skype, Microsoft Teams, Cisco WebEx, Google Meet, Facebook Messenger si multe altele, astfel incat sa va puteti configura rapid camera web si sa fiti pregatit chiar si pentru cele mai multe intalniri de ultim moment.

 

 

Fii auzit clar cu cele 2 microfoane

Creative Live! Cam Sync 1080p V2 vine, de asemenea, cu microfoane duble incorporate imbunatatite pentru a permite o mai buna acuratete in preluarea sunetului, astfel incat vocea dvs. sa sune mai natural in timpul unui apel video. Indiferent daca utilizati camera web pentru serviciu, streaming sau doar doriti sa discutati cu bunica, vocea voastra va fi suna naturala si clara, aproape ca si cum ati conversa fata in fata.

 

 

Conectati-va cu claritate superioara

Intr-adevar, prima impresie conteaza. Calitatea unui apel video poate face cu adevarat sau intrerupe o intalnire si nu ajuta cu nimic faptul ca majoritatea camerelor web incorporate pe laptopuri sunt granulate, neclare, necolorate si lipsite de detalii. Creative Live! Cam Sync 1080p V2 ofera videoclipuri full HD la o rata de 1080p / 30 FPS, permitandu-va sa faceti o impresie puternica si sa va cuceriti clientii si sefii. Camera web ofera o calitate mai buna a imaginii, care este naturala, cu un nivel mai mare de claritate pentru a afisa cea mai profesionala latura a ta.

 

 

Perfect incadrat

Cand intri live cu Creative Live! Cam Sync 1080p V2, campul vizual de 77° creeaza o vedere ideala de la cap la umar, in timp ce surprinde o privire asupra mediului fizic. Acest lucru ofera un cadru echilibrat care faciliteaza pentru ceilalti sa mentina un contact vizual bun cu tine si sa permita conversatii mai antrenante, in special in timpul sesiunilor de brainstorming.

 

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.