Casti audio In-ear JBL Free II, True Wireless, Bluetooth, Microfon, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Casti audio In-ear JBL Free II, True Wireless, Bluetooth, Microfon, Negru de la JBL

Sunet JBL Signature

Sunet JBL Signature imersiv livrat intr-un pachet intuitiv si inteligent.


 

Conectarea dubla va face viata mai usoara

JBL Free II se imperecheaza instantaneu cu dispozitivul dumneavoastra Android imediat ce castile sunt scoase din carcasa. Faceti apeluri telefonice clare, discutati cu asistentul dumneavoastra vocal si ascultati muzica preferata de streaming - in orice moment, fie cu casti, fie cu ambele. Bluetooth 5.0 asigura streaming de inalta calitate.



24 de ore de redare combinata

Bucurati-va de o zi intreaga de sunet wireless, cu 6 ore de redare continua si 18 ore de putere de rezerva din carcasa de incarcare. Reincarcati cu usurinta castile cu carcasa de incarcare, dotata cu mufa USB-type C.

 

Apeluri usoare, hands-free

Microfonul integrat permite apeluri telefonice clare. Comutare automata a modului stereo-mono pentru o experienta naturala de apel. Preia controlul deplin al apelurilor si a muzicii cu un singur buton intuitiv si acceseaza asistentul vocal al dispozitivului.
 

Pereche rapida

Datorita Fast Pair activat de google, Free II TWS sunt conectate la dispozitivul dumneavoastra Android in momentul in care deschideti carcasa. De asemenea, puteti asocia mai multe dispozitive doar atingand ecranul dispozitivelor.
 

Rezistent la stropire

Designul certificat IPX4 mentine muzica redata prin soare si ploaie.

SPECIFICATII TEHNICE


Conectare Sursa Wireless
Mod Constructie Casti inchise
Destinatie Casti Audio - Fashion & Streetwear
Casti Bluetooth & Wireless
Casti pentru telefon (cu microfon)
Casti Sport
Casti Travel
True wireless DA
Contact cu urechea In Ear (intra-aurale)

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.