Creative Labs Microfon Creative Livei Mic M3, USB, Dual Polar Pattern Streaming

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
341,86 lei
Pret 36 Rate Optimo: 12.53 lei/luna
Stoc furnizor limitat
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

70SA017000000

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Microfon Creative Livei Mic M3, USB, Dual Polar Pattern Streaming de la Creative Labs

Fa-ti vocea auzita cu Creative Live! Mic M3, indiferent daca comunicati sau transmiteti in direct!

Incursiunea noastra in domeniul comunicarii excelente, Creative Live! Mic M3 cuprinde tot ceea ce aveti nevoie pentru a va transmite mesajul in mod eficient. Fie ca este vorba de difuzarea pe un livestream, de aventurarea intr-un nou podcast, de inregistrarea unui gameplay sau de convorbiri de lucru, avem tot ce va trebuie.

Acest microfon extern USB dispune de modele polare duble, monitorizare in timp real a microfonului, buton de mute direct, rezolutie de inregistrare de pana la 24 biti / 96 kHz la calitate de studio si va permite sa va faceti auzit cu o claritate de cristal.

Cu un port pentru casti incorporat, un filtru pop detasabil si un suport de masa reglabil, Creative Live! Mic M3 este un raspuns esential, dar simplu, de tip plug-and-play, pentru o comunicare mai buna pentru configuratia PC sau Mac.

MicM3_MHL_pdt.png (828×828)

MODELE POLARE DUBLE

Proiectat cu doua capsule condensatoare duble de 14 mm si doua modele polare (de captare), cardioid si omnidirectional, Creative Live! Mic M3 este optimizat pentru diferite configuratii. Comutati cu usurinta intre modele direct pe microfon si incepeti imediat pe PC sau Mac prin intermediul cablului USB-A - nu sunt necesare instalatii suplimentare.

 

 

2_mode_cardioid.png (330×330)
2_mode_omni.png (330×330)

 


BUTON DEDICAT PENTRU MUTE

Puneti in surdina atunci cand aveti nevoie, cum ar fi atunci cand un stranut incontrolabil se produce in timpul transmisiei. Butonul Mute / Unmute si indicatorul LED va permit sa fiti constient si sa controlati instinctiv starea microfonului.

 

3_pdt.png (520×950)

 


MONITORIZEAZA IN TIMP REAL

Economisiti timp (si frustrari) de la reluari multiple si editari post-productie cu ajutorul monitorizarii microfonului in timp real pentru a auzi si ajusta sunetul sau pentru a asculta orice zgomot nedorit care ar putea afecta inregistrarea.

 

 


INREGISTRARE LA CALITATE DE STUDIO

Lasati continutul dvs. sa fie in centrul atentiei cu o inregistrare de inalta rezolutie, la calitate de studio, de pana la 24 biti / 96 kHz! Sunati clar pentru publicul dvs. pentru toate tipurile de continut la care lucrati.

 

Reduceti efectele nedorite - sunetele bruste care apar in special atunci cand pronuntati B, P, T si D - cu ajutorul filtrului magnetic detasabil. Pur si simplu puneti sau ridicati filtrul din canelurile magnetice, dupa cum este necesar.

 

 


UNGHI REGLABIL LA 90°.

Schimbati unghiul microfonului exact acolo unde trebuie cu ajutorul suportului de masa detasabil si reglabil, care permite un unghi de inclinare de pana la 90° cu o rotatie de 360°.

 

 

COMPATIBIL CU UNC 1/4-20 

Montati-l si atasati-l la orice trepied standard comun care accepta filet 1/4-20 UNC. Factorul sau de forma subtire si compact il face, de asemenea, sa se potriveasca perfect in orice tip de configuratie.

 

 

LOCALIZARE

Gasiti distanta potrivita intre dvs. si microfon

Regula generala de baza este sa plasati microfonul la o distanta de aproximativ 15-12 centimetri de locul in care vorbiti. Desi microfonul ar trebui sa fie plasat relativ aproape de dvs., retineti ca vocea dvs. ar putea fi prea grava daca vorbiti prea aproape de el.

 

CONFIGURATIE DIRECTIONALA

Dirijati-va vocea in microfon

Sunetele de inalta frecventa, precum vocea, sunt foarte directionale, asa ca ar trebui sa va indreptati spre microfon cat mai mult posibil. Daca va intoarceti capul in afara microfonului in timpul inregistrarii, vocea dumneavoastra poate aparea neintentionat plictisitoare sau aerisita.

 

SENSIBILITATE

Luati aminte la ceea ce se afla in fundal sau asupra dvs.

Luati aminte la orice bijuterii sau ceas care zornaie sau care se afla asupra dvs., la volanele hainelor largi sau la orice obiecte care ar putea crea zgomot nedorit in timp ce inregistrati, in special atunci cand va agitati prea tare in timpul inregistrarii.

 

TESTATI, TESTATI SI TESTATI

Exersati pentru a afla ce functioneaza pentru dvs.

Asezati-va in fata microfonului, incepeti sa inregistrati si obisnuiti-va cu modul in care functioneaza configuratia dvs. Refaceti-o pentru a va descoperi obiceiurile si nuantele - cu cat sunteti mai natural in spatele microfonului, cu atat mai implicat va fi publicul dumneavoastra.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.