Casti Philips FIDELIO X3/00, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Casti Philips FIDELIO X3/00, negru de la Philips

 

Proiectate pentru performanta exceptionala

Castile Philips Fidelio X3 dispun de cupe pentru urechi cu strat dublu care reduc rezonanta si vibratiile. Difuzoarele din neodim sunt proiectate pentru a se inclina la 15 grade, adaptandu-se la geometria naturala a urechii pentru o precizie optima la frecvente inalte. Rezultatul: performanta ireprosabila, cu detalii exceptionale.

   

Simte pasiunea. Design premium

Aceste casti supraauriculare nu sunt concepute doar pentru a oferi un sunet spectaculos: sunt si incredibil de placute la purtare. Banda de sustinere interioara, usoara si moale, se ajusteaza pentru a se potrivi perfect. Banda de sustinere exterioara adauga o greutate de siguranta, iar potrivirea perfecta a pernutelor pentru urechi din burete cu memorie foarte usor creeaza o etansare perfecta. Ideal pentru sesiuni lungi de auditie.

   

Design deschis. Ambianta sonora larga si naturala

Designul cu design deschis si cupe pentru urechi include acoperirea cu materialul textil Kvadrat, transparent din punct de vedere acustic. Aerul poate circula liber prin material, presiunea aerului acumulata in spatele diafragmei fiind eliminata pentru crearea unui sunet captivant si amplu.

   

Arta echilibrului. Difuzoare de 50 mm reglate in mod exceptional

Difuzoarele acustice de 50 mm dispun de diafragme realizate din mai multe straturi de polimeri si umplute cu gel de amortizare. Flexibilitatea si finetea fiecarei diafragme asigura un sunet perfect echilibrat. Basul de mare impact nu acopera alte frecvente. Frecventele medii sunt ample si uniforme. Frecventele inalte ofera un sunet cu detalii ireprosabile.

   

Hi-Res Audio. Auzi fiecare detaliu

Sunetul delicat al pianului. Rock puternic. Indiferent de preferinte, castile Hi-Res Audio iti vor permite sa simti impactul fiecarei note. Cand sunt conectate prin cablu la o sursa de inalta rezolutie, vei obtine beneficiile maxime ale sunetului fara pierderi, inregistrat la o frecventa de esantionare mai mare decat cea a CD-urilor, pentru o performanta incredibil de realista.

   

Material textil Kvadrat transparent din punct de vedere acustic

Designul simplu si elegant al acestor casti supraauriculare premium reprezinta o imbunatatire frumoasa a modelului anterior: legendarul Fidelio X2. Finisajul satinat inchis la culoare al cadrului metalic pare sa pluteasca deasupra materialului textil Kvadrat negru durabil, care acopera cupele pentru urechi.

   

Piele Muirhead somptuoasa. Obtinuta in mod responsabil

Pielea scotiana Muirhead de culoare neagra, care acopera benzile de sustinere exterioara si interioara, este obtinuta in mod sustenabil si etic. Aceasta piele de inalta performanta are o textura moale si placuta estetic, si confera castilor o nota sofisticata.

   

Sunet autentic de la orice sursa

Lasa-te captivat de albumele preferate, indiferent cum preferi sa le asculti. Cablul inclus dispune de un adaptor de mufe de 6.3 - 3.5 mm, astfel incat sa le poti utiliza atat cu dispozitivul inteligent, cat si folosind configuratia de acasa.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.