Casti audio in-ear sport Pioneer SE-E5T-R, rezistente la pulverizare IPX4, control telefon, Rosu / Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Casti audio in-ear sport Pioneer SE-E5T-R, rezistente la pulverizare IPX4, control telefon, Rosu / Negru de la Pioneer

Indiferent daca faceti primii pasi intr-un stil de viata sanatos sau sunteti un sportiv instruit, aceste casti raman cu tine datorita designului patentat 3D Active Fit. Cu ajutorul carligelor, articulatia pastreaza castile aliniate in ureche fara presiune, imbunatatind sunetul si stabilitatea. Designul inteligent adauga telecomanda in linie pentru muzica si apeluri si un cablu standard de 1,2 m.
2-way design

Alegeti atasamentul preferat: Suporturi elastice suple din elastomer, concepute pentru a scadea presiunea, pentru un plus de confort sau placute pentru urechi ce aduc o potrivire confortabila si rationalizata. Livrate in trei dimensiuni, aceste aripioare se introduc in carcasa deasupra canalului urechii si pastreaza castile blocate in timp ce va miscati.
Rezistente la pulverizare IPX4

Nu lasati nici o ploaie sa va opreasca din ascultat in timp ce faceti exercitii in aer liber - castile sunt rezistente la pulverizare IPX4, astfel ca dusurile usoare (si o multime de sudoare) nu le va face deloc rau.
3D Active Fit

O articulatie universala intre ansamblul castii si carlig permite alinierea perfecta intre ureche si casta pentru a se potrivi oricarei forme si dimensiuni ale canalului urechii. Acest lucru asigura o etansare foarte confortabila si sigura pentru un sunet mai bun si impiedica castile sa cada in timp ce faceti exercitii.
SE-E5T dispune de o telecomanda cu buton unic care se ocupa de pornirea / oprirea muzicii si de inceperea / oprirea apelului cu un singur clic, dublu-clic pentru a sari inainte, triple-click pentru a sari peste si o apasare lunga pentru activarea asistentului telefonului smartphone.

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Design In-Ear
Segment Sport
Tehnologie Cu fir
Frecventa de raspuns (Hz) 5 - 23000
Conectare Jack 3.5mm
Diametru difuzor (mm) 9
Utilizare Multimedia
Impedanta 14 Ohm
Lungime cablu (m) 1.2
Altele Sensibilitate: 100 dB
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.