Casti Audio In Ear, Skullcandy, Dime 2 True wireless, Bluetooth, Light Grey Blue

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
154,36 lei
Pret 36 Rate Optimo: 5.66 lei/luna
Stoc furnizor limitat
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

S2DBW-P751

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Casti Audio In Ear, Skullcandy, Dime 2 True wireless, Bluetooth, Light Grey Blue de la Skullcandy

Acum cu Tile de cautare.

Cele mai mici casti au devenit mai greu de pierdut si chiar mai usor de iubit. Dime 2 este incarcat cu toate caracteristicile care au facut cunoscuta tehnologia Dime PLUS de gasire a placilor. Pierdetorii obisnuiti de boboci se bucura – Dime 2 iti are spatele.

.">
   
Ore de putere (flora).

Ore de putere

Dime 2 cu o baterie mica si eficienta, care isi reduce amprenta de carbon la mai putin de jumatate fata de alte casti. Ofera 3,5 ore de timp de ascultare si 2 incarcari complete in carcasa pentru o durata de viata completa a bateriei de 12 ore.

   

Carcasa mica

Cu 6,22 cm lungime x 3,89 cm latime, husa ingenioasa Dime 2 este proiectata pentru a fi super compacta si usor de transportat. Pune-l in buzunar sau lasa-l in rucsac — va fi acolo ori de cate ori ai nevoie.

 

amprenta mica.">
   

Bucurati-va fara teama.

Dime 2 este conceput pentru a fi rezistent la apa si transpiratie. Dotat cu protectie IPX4, Dime 2 este gata sa suporte ploaia usoara (sau transpiratia abundenta) in timpul aventurii in aer liber.

   

Lasa-ti telefonul in buzunar

Controlati volumul, melodiile si apelurile de la un singur buton de pe fiecare casca. Nu este nevoie sa cautati codurile de acces si aplicatiile de pe telefon.

Lasa telefonul in buzunar.
   

Pastrati o ureche deschisa

Ai nevoie sa fii la curent cu lumea din jurul tau? Dime 2 include cate un microfon in fiecare carcasa, astfel incat sa il puteti folosi separat pentru a prelua apeluri sau pentru a asculta muzica sau media.

 

Numai sunetul Skullcandy este reglat personalizat  pentru a oferi muzica pe care o puteti simti. De la  versurile din sufletul tau pana la basul din oasele  tale.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip In ear
Tehnologie Wireless
Conectori Bluetooth
Functii

Rezistent la apa

Rezistent la transpiratie

True wireless

Continut pachet

1 x Casti

1 x Cablu Incarcare

1 x Carcasa incarcare

3 x Capace auriculare S, M, L

Culoare Light Grey Blue
Impedanta iesire 16 Ω
Raspuns in frecventa 20Hz - 20kHz
Timp operare 12 h
Diametru difuzor 6 mm
Greutate 32 g
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.