Sony Casti on-ear Hi-Res MDR-1000XB, Noise-canceling, Bluetooth, NFC, Wireless, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Casti on-ear Hi-Res MDR-1000XB, Noise-canceling, Bluetooth, NFC, Wireless, negru de la Sony

 

 

Anulare incomparabila a zgomotelor

Gratie tehnologiei de top de anulare a zgomotului, aceste casti va permit sa va bucurati de muzica fara a va fi distrasa atentia. Ascultati muzica in liniste deplina sau ajustati sunetul in functie de mediu.

 

Anulare incomparabila a zgomotelor

Modelul MDR-1000X asigura o anulare de top a zgomotului. Vedeti cum au putut fi reduse zgomotele de joasa frecventa emise de vehicule si sunetele de medie pana la inalta frecventa, care includ vocile, cu ajutorul castilor MDR-1000X in comparatie cu modelul nostru anterior cu functie de anulare a zgomotului

 

Zgomotele, o problema rezolvata

Noile difuzoare cu sensibilitate ridicata filtreaza zgomotele nedorite, in timp ce tehnologia cu doi senzori de anulare a zgomotelor utilizeaza microfoanele intern si extern pentru a detecta si anula sunetul ambiental. Pernitele de urechi in spuma de uretan se fixeaza bine pe urechi si le inconjoara pentru ca nimic sa nu va distraga atentia.

 

Conectat la exterior. Deconectat de la exterior.
Preluati controlul asupra sunetului cu SENSE ENGINE

Auziti doar ce doriti sa auziti, nimic mai mult. SENSE ENGINE va ofera libertatea de a asculta doar muzica preferata, si nimic altceva, printr-o singura atingere.

 
Sunetul este optimizat si ajustat in functie de preferintele dvs.

Optimizator NC personal

 

Aceste casti analizeaza caracteristicile dvs. personale si stilul de purtare, dupa care optimizeaza sunetul pentru dvs.

 
Reduceti volumul muzicii pentru a purta o conversatie

Quick Attention

Vorbiti fara a da jos castile. Asezati o mana deasupra carcasei pentru a reduce imediat volumul muzicii.
 
Cufundati-va in muzica dar in acelasi timp nu pierdeti niciun cuvant din exterior

Modul pentru sunet ambiental (modul de voce)

 

Ascultati muzica preferata fara intrerupere, fara a pierde insa niciun anunt important.
 
Cufundati-va in muzica, dar ramaneti atent la ce va inconjoara

Modul pentru sunet ambiental (modul normal)

 

Nu pierdeti sunetele esentiale din viata de zi cu zi, cum ar fi sunetele din trafic, atunci cand ascultati muzica in fundal.
   

Sunet autentic

Muzica pe care o ascultati este fidela inregistrarii originale, cu sunetul de inalta rezolutie. Optimizata pentru sunet de inalta rezolutie, tehnologia S-Master HXTM reduce distorsiunea si va permite sa va bucurati de fiecare subtilitate a muzicii preferate.

Aceste casti incorporeaza si un difuzor puternic de 40 mm, cu diafragma din polimer de cristale lichide care permite redarea fidela a notelor joase si poate reproduce o gama intreaga de frecvente, pana la 40 kHz.

   
Restabiliti toate fisierele comprimate

Motorul de accentuare a sunetului digital HX (DSEE HX) converteste fisierele digitale comprimate de muzica (MP3, ACC, ATRAC si WMA) si le duce mai aproape de calitatea sunetului de inalta rezolutie. Prin restaurarea sunetului de inalta calitate pierdut prin compresie, tehnologia DSEE HX produce fisiere muzicale cu un sunet bogat si natural.

   

Auditie wireless de inalta calitate prin LDAC


LDAC transmite aprox. de trei ori mai multe date (transfer maxim: 990 kbps) fata de Bluetooth®, si puteti sa va bucurati de continut audio de rezolutie ridicata la o calitate exceptionala a sunetului, apropiata de sunetul de rezolutie ridicata.

   
Piele pentru un aspect de lux

Pielea sintetica moale de pe carcasa si de pe pernitele de urechi confera un aspect si o senzatie de lux. Concepute pentru a se fixa peste urechi, pentru auditie indelungata confortabila.

   

Pregatit de calatorie

Cupele pliabile si pivotante permit pastrarea usoara a castilor pe durata calatoriilor, intr-o valiza, geanta sau in carcasa de transport inclusa.

   
Glisati si atingeti

Doar atingeti panoul tactil de pe casti pentru a opri sau reda muzica, pentru a omite piese, pentru a schimba volumul sau pentru a activa functiile de asistenta vocala ale smartphone-ului.

Design  Cu banda de sustinere On-Ear

Segment Tip DJ

Tehnologie Fara fir

Frecventa de raspuns (Hz) 4 - 40000

Conectare Bluetooth

Diametru difuzor (mm) 40

Utilizare Multimedia

Impedanta 46 Ohm

Lungime cablu (m) 1.5

Culoare Negru

Greutate 275 g

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.