Creative Labs Casti Bluetooth CREATIVE Sound Blaster JAM V2 Ultra-Light, conexiune USB sau Bluetooth

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
159,63 lei
Pret 36 Rate Optimo: 5.85 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

5,00 / 1 review
Cod:

51EF0950AA000

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Casti Bluetooth CREATIVE Sound Blaster JAM V2 Ultra-Light, conexiune USB sau Bluetooth de la Creative Labs

 

Cu aceeasi constructie usoara ca o pana si difuzoare Neodymium de inalta calitate, castile portabile portabile Bluetooth® on-ear preferate s-au intors! Sound Blaster JAM V2 vine acum cu Bluetooth 5.0 si codecuri audio avansate, aptX™ HD si aptX™ Low Latency, pentru a va oferi cea mai buna experienta de ascultare wireless. Bucurati-va de un sunet bogat si captivant si comutati fara probleme intre doua dispozitive sursa Bluetooth diferite prin intermediul functiei Multipoint, fara a pierde niciun ritm.

 

Experimentati o claritate vocala imbunatatita in timpul apelurilor cu noua configuratie cu microfon dublu si tehnologia de anulare a zgomotului si ramaneti conectat cu o autonomie de pana la 22 de ore. Fie ca sunteti acasa la o intalnire online, fie ca sunteti in deplasare cu lista de redare preferata, Sound Blaster JAM V2 poate fi cel mai bun companion audio wireless.

 

 

BUCURATI-VA DE CALITATE AUDIO PREMIUM FARA FIR

Nu este nevoie sa sacrificati calitatea audio pentru comoditate. Sound Blaster JAM V2 dispune de codecuri audio avansate1 pentru toate tipurile de utilizare!

Cu aptX HD, savurati streaming de calitate mai buna decat cea a unui CD atunci cand ascultati muzica. Auziti fiecare detaliu complicat si bucurati-va de claritatea si profunzimea sporite din muzica dvs., totul fara fir prin intermediul Sound Blaster JAM V2.

Castile sunt, de asemenea, dotate cu aptX Low Latency, un codec conceput pentru a reduce in mod inteligent decalajul audio Bluetooth la o valoare indiscernabila, fara niciun sacrificiu in ceea ce priveste calitatea audio. Bucurati-va de sincronizarea audio si vizuala atunci cand vizionati filme sau jucati jocuri cu aptX LL!

 

 

 

CONEXIUNE FARA INTRERUPERI CU DOUA DISPOZITIVE

Pe langa adaugarea codecurilor audio premium, am actualizat Sound Blaster JAM V2 cu Bluetooth 5.0 pentru streaming audio wireless neintrerupt.

Mai mult, puteti asculta muzica pe laptop si raspunde la un apel pe telefon cu Sound Blaster JAM V2 fara a fi nevoie sa deconectati si sa reconectati dispozitivele! Acest lucru se poate face prin intermediul functiei de conectivitate multipunct, care va permite sa conectati pana la doua dispozitive Bluetooth la casti in acelasi timp si sa comutati intre ele fara probleme. Pur si simplu opriti sunetul de pe primul dispozitiv si incepeti redarea de pe al doilea pentru a schimba sursa audio!

 

 

 

USOR, DAR PUTERNIC

Cantarind mai putin de 100 g (3,5 oz), castile sunt usoare, dar nu si calitatea sunetului. Asteptati-va la o performanta audio convingatoare cu driverele noastre de inalta performanta de 32 mm Neodymium, care ofera un sunet bogat si curat, perfect pentru muzica, filme sau jocuri.

Urmariti un film captivant si doriti sa simtiti cu adevarat actiunea? Apasati butonul Bass Boost pentru a amplifica basul in Sound Blaster JAM V2! Simtiti exploziile pocnind si pamantul bubuind si bucurati-va de o experienta mai imersiva in filmele sau jocurile dvs. cu o simpla apasare de buton.

 

 


PERSONALIZEAZA-TI MUZICA

Muzica suna cel mai bine atunci cand este personalizata in functie de preferintele dvs. personale. Fie ca va place basul sau ca va place mai mult sa auziti toate nuantele vocii, noua aplicatie Creative App va permite sa modificati setarile de egalizare asa cum va place in modul cu fir.

Accesati personalizarea grafica a egalizatorului Sound Blaster, kitul SmartComms si alte setari de redare si microfon in aplicatia Creative App!, care este totul intr-unul singur.

 

3_app.jpg (1070×602)

 

 

INSTRUMENTE INTELIGENTE PENTRU COMUNICATII INTELIGENTE

V-ati saturat sa va repetati sau sa intrebati "Ma auziti acum?" pentru a n-a oara? Conferintele telefonice online nu mai trebuie sa fie atat de anevoioase.

Va prezentam SmartComms Kit, care cuprinde noul nostru pachet de tehnologii de comunicare inteligente, concepute pentru a va imbunatati experienta convorbirilor online. Activati functia VoiceDetect pentru a dezactiva si dezactiva automat microfonul fara a fi nevoie sa miscati un muschi, sau eliminati toate zgomotele de fond din mediul dvs. si din cel al interlocutorilor prin intermediul tehnologiei noastre de anulare a zgomotului in ambele sensuri NoiseClean.

 

 

 

MICROFON DUBLU, CLARITATE DUBLA

Sound Blaster JAM V2 este prevazut cu microfoane duble si cu tehnologia de anulare a zgomotului Qualcomm cVc™ 8.0, care lucreaza in tandem pentru a prelua vocea dvs. si a suprima zgomotul de fond pentru a va oferi experiente de apel superioare in modul Bluetooth. Fiti auzit clar in apeluri oriunde v-ati afla, fie ca sunteti la birou sau la mall.

 

 

 

22 DE ORE DE PLACERE

Intotdeauna afara? Nu va faceti griji, Sound Blaster JAM V2 este capabil sa reziste pe parcursul intregii zile cu o autonomie de pana la 22 de ore3. Atunci cand ramane fara energie, puteti trece la ascultarea prin cablu prin intermediul unui cablu USB-C sau il puteti incarca convenabil cu acelasi cablu USB-C timp de 10 minute si sunteti gata de utilizare pentru inca 4 ore!

 

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Standard
Tehnologie Fara fir
Conectare USB Blueotooth
Utilizare Acasa sau la birou
Microfon Da
Greutate 84 g
Altele

2.4 GHz wireless

Autonomie 22 ore

Bluetooth 5.0 20 - 20000 Hz

Continut pachet

1 x Casti

1 x Manual

1 x Cablu USB A - USB Type–C

1 x Ear Cushion Replacement

Culoare Negru
Vezi mai mult

Opiniile clientilor despre Creative Labs Casti Bluetooth CREATIVE Sound Blaster JAM V2 Ultra-Light, conexiune USB sau Bluetooth

Rating general:
5
5 (1)
4
3
2
1

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Pheno (Bucuresti) - Scor: 5/5 | acum 10 luni
Creative Labs Casti Bluetooth CREATIVE Sound Blaster JAM V2 Ultra-Light, conexiune USB sau Bluetooth

Am achizitionat cea mai noua versiune de Casti Bluetooth CREATIVE Sound Blaster JAM V2 Ultra-Light, conexiune Cablu USB-C (USB3.1) tata la USB 3.0 A tata 1,2 m si Bluetooth 5.0. Conexiunea prin Bluetooth nu se intrerupe niciodata iar distanta testata de mine depaseste cei 10 metri conventionali dintre desktop si casti. Se aud foarte bine, sunt extrem de usoare, cateodata uiti ca le ai pe cap, urechile nu te dor si nu transpira, iar raportul calitate (Creative)/pret este foarte decent.
Mai detin de peste patru ani si utilizez zilnic intre 4 si 10 ore, prima varianta de casti Creative Sound Blaster JAM, cu conexiune prin cablu USB 2.0 la micro USB si Bluetooth 4.0, fara nici cea mai mica problema. Ambele modele au autonomie peste 8 ore iar timpul de incarcare respecta datele din manualele de utilizare. Cuplarea prin conexiunea Bluetooth pe telefon cu Android este rapida si stabila. La fel si cuplarea pe tv smart cu WebOS.

Nu am comentarii contra.

produs cumparat de la Badabum.ro.
Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.