Chiuveta bucatarie Alveus Marin 1116887, 81 x 51 cm, adancime cuva 21 cm, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Chiuveta bucatarie Alveus Marin 1116887, 81 x 51 cm, adancime cuva 21 cm, negru de la Alveus

Alveus Marin este o chiuveta de bucatarie incastrabila si reversibila, realizata din material compozit SMC. Este formata dintr-o singura cuva si picurator, avand dimensiunile 81 x 51 x 21 cm si este de culoare neagra.

Chiuvetele incastrabile sunt concepute pentru montajul in blatul de bucatarie, fiind parte continua a suprafetei de lucru. Intr-un decupaj apropiat ca si dimensiuni, chiuveta se pozitioneaza pe blat din partea de sus si se fixeaza cu ajutorul clemelor furnizate.

Aceasta chiuveta permite o curatare usoara si, implicit, mentinerea unui nivel crescut de igiena in bucataria dumneavoastra. Materialul compozit din care este fabricata aceasta chiuveta ii confera rezistenta la temperaturi inalte, la socuri mecanice si la utilizare intensa, astfel chiuveta nu se fisureaza, nu se zgarie, nu se sparge si se curata cu usurinta.

In plus, dispune de o garantie de 5 de ani, garantie fata de orice defecte de fabricatie sau de material. Garantia este valabila pentru chiuvetele montate in conformitate cu instructiunile de instalare, utilizate asa cum este recomandat, in conditii normale de locuit si curatate conform instructiunilor de curatare.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Chiuveta
Tip Cu picurator
Pozitie montare Stanga/Dreapta
Tip montare Incastrat
Tip aerisire Cu preaplin
Utilizare Interior
Forma Dreptunghi
Numar cuve 1
Finisaj Lucios
1 x Chiuveta
Cleme de prindere
1 x Sifon pop up cu preaplin
Culoare Negru

DIMENSIUNI

Lungime 500 mm
Latime 810 mm
Adancime cuva 200 mm
Dimensiune cuva (mm) 370 x 430
Diametru scurgere 90 mm
Dimensiuni spatiu montare (mm) 790 x 480

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.