Arctic Combina frigorifica ANK326+, clasa energetica A+, volum net total: 295l, clasa A+, alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Combina frigorifica ANK326+, clasa energetica A+, volum net total: 295l, clasa A+, alb de la Arctic

Clasa energetica

Ofera un consum optim de energie electrica si o economie substantiala, de 24%, fata de produsele similare din clasa A. Te bucuri de functiile frigiderului tau, cu un consum redus de energie.

 

 

Termostat ajustabil

 

Toate frigiderele si combinele frigorifice Arctic vin cu un termostat usor de folosit, care permite reglarea rapida a temperaturii, in functie de nevoi si temperatura ambientala. Poti schimba cand vrei temperatura de pastrare a alimentelor.

 

Ventilator

Ventilatorul plasat in interiorul racitorului contribuie la distributia uniforma a temperaturii si umiditatii din interior. Astfel, temperatura dorita de tine se va mentine constanta!

 

Rafturi ajustabile

Permit folosirea eficienta a spatiului din frigider in functie de nevoile tale. Rafturile pot fi pozitionate la diferite niveluri, in functie de marimea si numarul recipientelor depozitate. Frigiderul tau va avea intotdeauna suficient spatiu!

 

 

 

XXL Bottle

 

Raft pozitionat pe usa, dedicat depozitarii sticlelor de mari dimensiuni. Sticlele vor fi bine fixate si mereu la indemana, iar tu vei avea spatiu pentru orice tip de recipient!

 

Mix Zone

Rafturi ajustabile pozitionate pe usa ce permit folosirea eficienta a spatiului din frigider, in functie de tipurile de alimente depozitate si de dimensiunile lor. Tu decizi cum iti organizezi frigiderul!

 

Usi reversibile 

Frigiderele Arctic iti ofera posibilitatea de a monta usile in modul cel mai convenabil pentru tine si bucataria ta. Astfel, usile se pot deschide atat in stanga, cat si in dreapta aparatului tau frigorific.

 

 

Fast Freeze XL Zone

Compartiment de mari dimensiuni al congelatorului ce ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida. Ai compartimente special pentru orice tip de congelare.

 

 

 

Garden Fresh

Compartiment spatios si convenabil plasat care pastreaza fructele si legumele la fel de proaspete si gustoase ca in ziua in care au fost culese!

 

 

Garnitura antibacteriana

Garnitura usilor contine aditivi speciali ce previn formarea bacteriilor si a mucegaiului. Pastrezi mancarea in conditii de maxima igiena si sanatatea familiei in perfecta siguranta.

CARACTERISTICI GENERALE


Tip aparat Combina frigorifica
Volum net total (l) 295
Clasa de eficienta energetica A+
Volum net congelator (l) 90
Volum net frigider (l) 205
Volum brut total (l) 321
Consum energetic (kWh/an) 267


FRIGIDER


Numar de rafturi 3
Numar suporturi usa 4
Compartiment legume/fructe Da
CONGELATOR
Numar compartimente congelator 3
Capacitate de congelare (kg/24 h) 5


DESIGN


Culoare Alb
Deschidere standard Dreapta
Usi reversibile Da
Maner Orizontal integrat
Dimensiuni (IxLxA cm) 185.3 x 59.5 x 60
Termostat reglabil Da


FUNCTII SI SIGURANTA


Sistem antibacterian Da
Functii si optiuni: Fast Freeze XL Zone


ACCESORII


Suport pentru sticle Da
Suport pentru oua Da
Tava pentru gheata Da


DETALII TEHNICE


Numar de compresoare 1
Autonomie (fara curent) 18 ore
Greutate (Kg) 61

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip Aparat
      Combina frigorifica
    • Volum (l)
      295
    • Clasa de eficienta energetica
      A+
    • Culoare
      Alb

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.