Consola Microsoft Xbox One S 1TB + PLAYERUNKNOWN’S Battlegrounds

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Consola Microsoft Xbox One S 1TB + PLAYERUNKNOWN’S Battlegrounds de la Microsoft

4K Ultra HD Blu-ray si streaming video

Urmariti filmele Blu-ray de 4K si transmiteti fluxuri 4K de pe Netflix, Amazon, Hulu si multe altele. Bucurati-va de culori mai bogate si mai luminoase in jocuri si video cu tehnologia High Dynamic Range. Accesati toate divertismentele preferate prin aplicatii cum ar fi YouTube, Netflix, Spotify si multe altele si beneficiati de o experienta premium Dolby Atmos si DTS: X audio.
   
Alaturati-va luptei

PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS este un shooter unic fiind dezvoltat cu feedback comunitar (jocul este neterminat si o lucrare in desfasurare). Puneti-va intr-o batalie de supravietuire competitiva, unde va veti angaja intr-o lupta pentru a fi ultimul jucator care ramane in viata. Reportati bunuri, gasiti arme si unelte pentru a lua competitia. Abonamentul Xbox Live Gold necesar pentru a juca pe Xbox One (vandut separat).
   
High Dynamic Range

Bucurati-va de culori mai bogate si mai luminoase in jocuri precum Forza Motorsport 7 si Middle-earth: Shadow of War.3 Cu un raport de contrast mai ridicat intre lumini si intuneric, tehnologia High Dynamic Range5 aduce in evidenta adevarata profunzime vizuala a jocurilor dvs.
   
Cea mai avansata retea multiplayer

Gasiti prieteni, rivali si coechipieri in cea mai buna comunitate de jocuri la nivel mondial. Serverele dedicate Xbox Live maximizeaza performanta asigurand stabilitate, viteza si fiabilitate. Concurati, conectati si impartasiti pe platforme cu jucatorii pe Xbox One si Windows 10.9 si obtineti 2-4 jocuri bonus in fiecare luna cu Xbox Live Gold.

Caracteristici generale
Tip consola - Hardware
Platforma - Xbox One
Jocuri incluse - PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS
Numar gamepad/controller  - 1
Culoare - Alb
Lungime - 29.46 cm
Latime - 22.6 cm
Inaltime - 6.35 cm
Greutate - 2.9 Kg

Specificatii tehnice
Tip procesor - x86-64 AMD “Jaguar”
Numar nuclee - 8
Tip memorie RAM - DDR3
Capacitate memorie RAM - 8 GB
Tip chipset - video Integrated AMD graphics clocked at 914MHz
Unitate optica - Blu-Ray
Tip stocare - HDD
Capacitate stocare - 1 TB
Retea - 10/100/1000
Wireless - 802.11 a/b/g/n/ac 2.4+5GHz
Tip alimentare - La retea

Conectivitate
Conectivitate - Wi-Fi
                    - Ethernet
Porturi - 1 x HDMI
           - 3 x USB 3.0
           - 1 x Digital out (optical)
           - 1 x IR Blaster

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.