GIGABYTE CPU Cooler AORUS WATERFORCE X 280

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
965,61 lei
Pret 36 Rate Optimo: 35.4 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

WATERFORCE X280

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere CPU Cooler AORUS WATERFORCE X 280 de la GIGABYTE

CPU Cooler Gigabyte AORUS WATERFORCE X 280 Radiator & Block Dimensions : 312 x 140 x 27mm Pump Dimension : 82 x 82 x 74mm Radiator Material : Aluminum Block Material : Copper CPU Socket Intel 2066, 2011,1366,115x,1200,1700 AMD TR4, AM4, sTRX4 LCD Display 60 x 60mm Full Color LCD Fan Spec : 2 x 140mm ARGB Fan Speed : 2300 RPM +/-10% Bearing type :Sleeve (Graphene Nano Lubricant) Air Flow : 25.09~89.18 CFM Air Pressure : 0.37~4.62 mmH20 Life Expectancy : 73,500 Hours Noise Level : 8.06~44.4 dBA Software RGB FUSION 2.0 Support AORUS ENGINE Support https://www.gigabyte.com/Thermal-Solution/AORUS-WATERFORCE-X-280/sp#sp

 

MODURI EXCLUSIVE DE AFISARE LCD

Personalizeaza-ti ecranul! Afisajul LCD are noi moduri de entuziasm si un mod special Chibi Time Mode. De asemenea, accepta redarea propriilor formate MP4/GIF/JPG pentru o personalizare si mai mare.

 

PROIECTARE ROTATIVA

Proiectare rotativa manuala la 330 de grade. Liber sa ajustati unghiul preferat.

   

SUPORT MICRO SD 

Suport pentru port Micro SD cu design exclusivist. Prin intermediul cardului Micro SD se extinde spatiul de stocare, permitand utilizatorului sa incarce mai multe videoclipuri si imagini in RGB Fusion 2.0.

 

MARITI DIAMETRUL TUBULUI DE APA 

Diametrul tubului de apa se mareste de la 5,1 mmØ la 7,8 mmØ, creste cu pana la 37% fluxul de apa si face ca disiparea caldurii sa fie mai rapida si mai eficienta.

 

AXA CERAMICA, TIMP DE VIATA MAI LUNG

Axa ceramica are o durata de viata mai lunga (376.715 ore) in comparatie cu axa metalica traditionala. De asemenea, este mai durabila si are proprietati anti-coroziune.

 

AORUS SILENT FANS EFICIENT HEAT-DISSIPATING 

Prin teste extinse, AORUS a dezvoltat cel mai sinergic design de palete de ventilator de 140 mm pentru a merge cu radiatorul de 280 mm. Acesta va oferi cea mai eficienta disipare a caldurii, mentinand in acelasi timp cele mai scazute niveluri de zgomot, chiar si la viteze maxime.

STRUCTURA VENTILATORULUI CU NANO LUBRIFICANT GRAPHENE

Lubrifiantul nano grafene din ventilatorul cu rulmenti cu manson reduce nivelul de zgomot, prelungind in acelasi timp durata de viata a ventilatorului de 2,1x (73.500 ore), egaland durata de viata a unui design cu rulmenti cu bile duble, fiind in acelasi timp mai silentios.

 

DESIGN UNIC AL PALETEI VENTILATORULUI

Ventilatorul de 140 mm cu reglare dinamica asigura o functionare silentioasa. Fluxul de aer este imprastiat de marginea triunghiulara a ventilatorului si ghidat lin prin curba cu dungi 3D de pe suprafata ventilatorului, imbunatatind in mod eficient fluxul de aer fata de ventilatoarele traditionale.

 

SINCRONIZAREA MAI MULTOR VENTILATOARE AORUS 

Fiecare ventilator AORUS ofera un header ARGB de sex masculin si feminin.

Utilizatorul poate conecta mai multe ventilatoare AORUS pentru a sincroniza modelul de iluminare si a crea un sistem de iluminat rece si uniform.

 

CABLE MANAGEMENT

Cablurile ventilatoarelor si ale LED-urilor au fost mutate in partea laterala a radiatorului, pentru o conectare mai usoara si mai rapida.

 

RGB Fusion 2.0

Design cu LED-uri RGB complet nou. Software-ul RGB Fusion 2.0 permite utilizatorilor sa controleze modelele de iluminare de pe logo-ul AORUS Falcon si de pe paletele ventilatorului si permite sincronizarea iluminarii cu perifericele, astfel incat utilizatorii sa isi poata pune in valoare propriul stil.

Vezi mai mult

  • Compatibilitate socket
    • Intel LGA 2011
      Da
    • Intel LGA 2066
      Da
    • AMD AM4
      Da
    • AMD TR4
      Da
  • General
    • Tip racire
    • Dimensiune ventilator
      140 mm
    • Viteza de rotatie ventilator
      2300 RPM +/-10%
    • Flux aer
      25.09~89.18
    • Dimensiuni generale
      Pompa: 82 x 82 x 74
      Display LCD: 60 x 60
      Radiator: 312 x 140 x 27

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.