Cuptor incorporabil Hansa Fusion BOEI69473, Electric, 65 L, 10 Functii, Clasa A, Inox

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Cuptor incorporabil Hansa Fusion BOEI69473, Electric, 65 L, 10 Functii, Clasa A, Inox de la Hansa

  • Curăţare catalitică

    Curăţare catalitică

    V-aţi săturat să tot frecaţi suprafaţa cuptorului? Noi avem o soluţie! Cuptoarele Hansa sunt prevăzute cu panouri catalitice poroase pe pereţii laterali şi pe peretele din spate. Textura poroasă distruge particulele de murdărie şi grăsime. Pentru a curăţa panourile, nu trebuie decât să setaţi temperatura cuptorului la valoarea de 250 ⁰C pentru un interval de o oră. Astfel, curăţarea va fi o plăcere, putând fi efectuată deosebit de confortabil.

  • Cool front (3 geamuri)

    Cool front (3 geamuri)

    Cu siguranţă v-aţi ars mâinile accidental atingând uşa fierbinte a cuptorului. Acest lucru nu se va mai întâmpla dacă optaţi să vă dotaţi bucătăria cu un cuptor Hansa. Uşa cuptorului este dotată cu 3 geamuri – geamul interior reflectă căldura, prevenind încălzirea excesivă a geamului exterior. Garantează siguranţa în bucătărie a tuturor membrilor familiei dumneavoastră.

  • Interval de temperatură extins: 30 °C - 280 °C

    Interval de temperatură extins: 30 °C - 280 °C

    Un ghid universal pentru prepararea alimentelor este de nepreţuit. De aceea, vă punem la dispoziţie o gamă vastă de temperaturi care asigură versatilitate la preparare şi care vă permit să gătiţi rapid alimentele. Temperatura de 30 ⁰C este ideală pentru dospirea aluaturilor cu drojdie. Temperaturile cuprinse între 40 - 50 ⁰C sunt perfecte pentru decongelarea cărnii. La 200 ⁰C, puteţi coace rapid foietaje, iar la 280 ⁰C, puteţi prepara rapid pizza dumneavoastră preferată. Bucuraţi-vă de confort!

  • Preîncălzire în 4 minute

    Preîncălzire în 4 minute

    Sunteţi în permanenţă pe fugă şi nu aveţi timp pentru nimic? Această funcţie preîncălzeşte rapid cuptorul la temperatura dorită. Prin activarea rezistenţei circulare şi a celei din partea inferioară sau a supergrillului şi ventilatorului, puteţi utiliza puterea completă a cuptorului pentru a-l încălzi rapid. Cuptorul poate fi pornit cu puţin timp înainte de a introduce alimentele în interiorul său, asigurându-vă astfel că preparatele vor fi gata la timp!

  • Butoane push-pull

    Butoane push-pull

    Datorită butoanelor push-pull elegante şi ergonomice, curăţarea panoului de comandă este mult mai uşoară. Elementele ascunse nu se murdăresc. De acum, panoul de comandă nu este doar funcţional, ci şi curat.

  • Sistem de curăţare uşoară a uşii

    Sistem de curăţare uşoară a uşii

    Datorită acestui nou design, geamurile din sticlă pot fi demontate cu uşurinţă de pe uşă, fără a mai fi necesară demontarea întregii uşi. Datorită celor două cleme din partea superioară a uşii, nu mai este necesară utilizarea de scule, iar demontarea poate fi efectuată chiar de dumneavoastră. Aceasta vă permite să menţineţi cu uşurinţă curăţenia geamului uşii cuptorului dumneavoastră.

  • Decongelare

    Decongelare

    Această funcţie este ideală pentru decongelarea unei varietăţi mari de alimente, inclusiv: carne, peşte, pâine şi prăjituri. Datorită acestei funcţii utile, nu veţi mai uita niciodată să decongelaţi preparatele pentru cină.



CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare Rezidential
Tip cuptor Cuptor standard
Tip alimentare Electricitate
Design Clasic
Tip inchidere usa Standard
Material Metal
Material interior Email
Material usa Sticla
Tip panou de comanda Mecanic
Deschidere usa Verticala
Culoare Inox

CARACTERISTICI TEHNICE

Eficienta energetica Clasa energetica A dintr-o gama de la A+++ la D
Capacitate 65 l
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.