DeLonghi Dezumidificator DES 16W

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Dezumidificator DES 16W de la DeLonghi

Dezumidificator DeLonghi, DES 16 WH Panou de control manual


MONTABIL PE PERETE

Datorita kit-ul de montare pe perete inclus in pachet si fluxul de aer bilateral, aceste dezumidificatoare fac economie de spatiu,sunt potrivite pentru a fi utilizate chiar fixate pe perete.


SISTEM BIOSILVER TECH

Sistemul de filtrare este echipat cu Tehnologia Bio Silver. Datorita filtrului cu ioni de argint se pastreaza aerul curat si se reduce raspandirea bacteriilor.
Hygrometru si termometru


GREUTATE REDUSA

DeLonghi Ariadry Slim este foarte usor. Multumita manerului retractabil si al rotilor poate fi mutat cu usurinta dintr-o camera in alta.


NIVELUL APEI VIZIBIL

Rezervorul fiind transparent puteti observa cu usurinta performantele deumidificatorului in timp ce acesta lucreaza.
Dezumidificator DES16 WH DeLonghi - dezumidificator de aer, functie de dezumidificare si anti-inghet, sistem BioSilver Tech, antibacterian DeLonghi este recunoscut ca lider mondial de piata in ceea ce priveste aparatele de cafea automate, produsele de bucatarie si de ingrijire a locuintei. De asemenea, compania este cunoscuta pentru design-ul unic si inovator al produselor sale de cea mai buna calitate. Povestea DeLonghi este o lume fascinanta creata din entuziasmul pentru frumos cu scopul de a oferi consumatorului mereu ceva mai bun...in fiecare zi! Detalii tehnice Humidistat pentru setarea umiditatii la nivelul dorit Functie anti-inghet: aparatul poate fi folosit la temperaturi de pana la 2 grade Celsius Sistem BioSilver Tech: datorita filtrului cu ioni de argint se pastreaza aerul curat si se reduce raspandirea bacteriilor Sistem dublu de eliminare a apei provenite din condensare: fie colectata in rezervor, fie eliminata prin furtunul de evacuare Sistem de control al rezervorului: aparatul se opreste automat cand rezervorul se umple Montabil pe perete: kit de montare pe perete inclus in pachet Indicator nidel apa in rezervor Maner pentru transport Putere: 250 W Tensiune: 230 V Flux aer: 120-160 mc3/h Nivel zgomot: 38-42 dB(A) Capacitate rezervor: 3 litri Capacitate dezumidificare: 16 L/24h Greutate: 9 kg Dimensiuni: 48,5x37,5x19 cm

CARACTERISITICI GENERALE

Tip Dezumidificator de aer
Tip material Plastic
Consum (W) 250
Numar viteze 1
Functii Uscare rufe, Ventilatie, Anti-inghet
Sistem filtrare Antibacterian
Culoare Alb
Alimentare 230 V
Greutate (Kg) 9
Recipient apa 3 l
Nivel de zgomot (dB) 42
Indicator lipsa apa Da
Dimensiuni (D x H x W mm) 485 x 375 x 190
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.