Dezumidificator de aer TCL DEL10EB, 10 l/zi, 270 W, Clasa I, Capacitate rezervor 1.5 l, Debit aer 100 m3/ora, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
553,92 lei

Taxa verde: 1,19 lei

(Pret cu taxa verde: 555,11 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 20.35 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

DEL10EB

Garantie: 24L

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Dezumidificator de aer TCL DEL10EB, 10 l/zi, 270 W, Clasa I, Capacitate rezervor 1.5 l, Debit aer 100 m3/ora, Alb de la TCL

Un dezumidificator isi dovedeste utilitatea pe tot parcursul anului, asigurand un nivel optim de umiditate in verile ploioase cand, din cauza umiditatii excesive creste disconfotul termic, cat si in timpul sezonului rece cand se formeaza condens pe pereti sau ferestre si apare ricul de igrasie sau mucegai. Un aparat de dezumidificare previne toate aceste neplaceri si mentine un aer curat si sanatos.

DEL 10E B are o capacitate de dezumidificare de 10 litri/zi oferind cele mai bune rezultate in orice incapere inchisa de pana la 25 m².

Functii:
Drenajul continuu: Drenajul condensului se poate face manual sau continuu. In cazul drenajului manual, in
momentul in care rezervorul se umple, indicatorul de rezervor plin se aprinde iar aparatul se
opreste automat si emite un semnal sonor.
Timer pentru oprire si pornire: DEL10EB dispune de functia Timer care permite activarea aparatului pentru un interval intre 1-24 ore, in functie de necesitate.
Modul Auto-Dezumidificare:Dezumidificatorul porneste automat in functie de umiditatea actuala a camerei si nivelul dorit de umiditate. Astfel, daca umiditatea din incapere creste, aparatul va porni automat, asigurand constant nivelul optim de umiditate in aer.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.