Televizor LED TCL 32S5200, 80 cm, Smart Android, HD Ready, Clasa F

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
820,18 lei
Pret 36 Rate Optimo: 30.06 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

32S5200

Garantie: 24 luni.

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Televizor LED TCL 32S5200, 80 cm, Smart Android, HD Ready, Clasa F de la TCL

Bucurati-va de imagini clare cu calitatea imaginii HD

 

Bucurati-va de o imagine clara la rezolutia HDTV (1366 x 768 pixeli)

   

Contrast, culori si detalii imbunatatite

 

HDR extinde in mod semnificativ gama atat de contrast, cat si de culoare. HDR reproduce cu acuratete nuante deschise si inchise, cu culori precise si imagini mai detaliate.

   

Micro Dimming pentru un contrast mai bun

 

Micro Dimming analizeaza imaginea televizorului in aproximativ o suta de zone separate pentru a adapta luminozitatea. Calitatea imaginii este imbunatatita semnificativ pentru o experienta vizuala exceptionala, mai ales pe intuneric.

   

Dolby Audio ofera un sunet bogat, clar si puternic in televizor

Profitati la maximum de continut cu sunet surround dinamic, de inalta calitate, cu Dolby Audio. Fie ca vizionati filme, programe TV, videoclipuri online sau concerte, Dolby Audio va garanteaza o calitate audio care corespunde asteptarilor dumneavoastra.

   

Divertisment usor fara sfarsit

TCL Android TV pentru divertisment usor si nelimitat, intotdeauna la cea mai inalta calitate Android TV vine cu Google Home si Google Assistant* incorporate. Gasiti cel mai recent succes, verificati scorul marelui joc sau reduceti luminile - totul fara a lasa ceea ce aveti te uiti. Android TV permite, de asemenea, sa difuzati continut direct pe televizor. Functii inovatoare, cum ar fi schimbarea usoara a sarcinilor, conturile multi-utilizator sau setarile laterale, asigurand ca continutul preferat al tuturor membrilor familiei este intotdeauna in centrul atentiei. Televizoarele TCL Android permit continut nelimitat si intotdeauna la cea mai inalta calitate: Netflix, Disney+, Amazon Prime, YouTube, HBO GO, Spotify, Twitch, Kodi, Plex, Google play movies, Hulu, Rakuten si multi altii...

   

Faceti cunostinta cu Asistentul dvs. Google

 

Pune-i intrebari. Spune-i sa faca lucruri. Este propriul tau Google personal, mereu gata sa ajute cu peste 1 milion de actiuni. Cu cat il folositi mai mult, cu atat invata mai mult si va ajuta sa gasiti instantaneu aplicatiile preferate si sa va accesati continutul. Android TV vine acum cu Asistentul dvs. Google* incorporat. Doar apasati butonul microfonului pentru a gasi rapid cel mai recent succes, pentru a verifica scorul marelui joc sau pentru a reduce luminile – totul fara a parasi ceea ce vizionati. Intreaba-l orice. Cautati orice continut pe Justice League. Intrebati-va Asistentul despre vremea de maine, gasiti urmatoarele meciuri ale echipei de fotbal preferate si multe altele. Spune-i sa faca lucruri. Spune-i Asistentului sa redea cea mai recenta emisiune TV de pe Netflix sau sa controleze volumul sunetului de pe televizor, sa deschida o lista de redare muzicala de pe Youtube si multe altele. Controlati dispozitivele de acasa. Acum puteti reduce luminile sau puteti controla alte dispozitive inteligente de acasa cu vocea si totul fara a parasi ceea ce vizionati.

   

Aplicatiile pe care le iubesti, acum pe televizorul tau!

Cu Magazinul Google Play pentru Android TV, indiferent de ceea ce va intereseaza – de la Netflix la YouTube pana la o multime de jocuri – exista o aplicatie pe care cu siguranta o va iubi. Toate aplicatiile de care aveti nevoie pentru cinema, sport si video pot fi descarcate din Magazinul Google Play.

   

Nelimitat filme, emisiuni TV si multe altele

 

Vizionati filme, emisiuni TV si multe altele, acum la calitate HDR. Netflix este unul dintre cele mai mari canale TV pe internet din lume, cu o gama de programe concepute pentru a avea ceva pentru toata lumea. Urmareste programe programate doar pentru tine, inclusiv seriale originale Netflix si filme si documentare premiate. Acum disponibil la calitate HDR.

   

Vezi la ce se uita lumea

 

Vizionati YouTube la calitate HDR Cu YouTube, puteti vedea ce vizioneaza intreaga lume, de la cele mai populare videoclipuri muzicale la jocuri video si programe de divertisment populare, prin stiri si multe altele. Aboneaza-te la canalele pe care le aliniezi, distribuie prietenilor tai si vizioneaza pe orice dispozitiv. Si acum, disponibil in calitate HDR.

   

Design subtire si ingust

 

Rama subtire transmite un indiciu de frumusete si liniste mai mare decat ti-ai imaginat. Simplu si elegant, combina perfect functia si designul subtire in practica.



CARACTERISTICI GENERALE

Diagonala display 80 cm
Tip TV Smart TV
Tehnologie display LED
Tehnologie speciala HDR
Claritate imagine HD
Culoare Negru
Interfata 1 x USB 1 x RJ-45 2 x HDMI 1 x Jack 3.5 mm CI+ slot 1 x Digital Optical Out 1 x HDPC 1.4
Format display Plat

SMART TV

Sistem de operare Android
Aplicatii Video Streaming YouTube Netflix Amazon Prime Disney+ HBO Max
Caracteristici cheie Comenzi vocale Asistent vocal inteligent Screen Mirroring Chromecast incorporat
Mirroring iOS Android
Asistent vocal inteligent Google assistant built in
Tip procesor Quad core
Capacitate stocare 2.8 GB

CARACTERISTICI VIDEO

Rezolutie 1366 x 768
Tip tehnologie HDR HDR 10
Tehnologii imagine Digital Noise Reduction IPQ 2.0 Engine 10P & 2P calibration
Rata de refresh 50 Hz
Tuner digital integrat DVB-C DVB-S2 DVB-T2

CARACTERISTICI AUDIO

Tehnologii audio Dolby Digital Plus Dolby Audio
Sistem audio 2
Putere difuzoare integrate 10 W
Subwoofer integrat Nu

CONECTIVITATE

Conectivitate wireless Bluetooth Wi-Fi
Standard Wi-Fi 802.11 b/g/n

CONSUM ENERGIE

Consum energie electrica / 1000 ore 32 kWh
Consum energie electrica in modul HDR/ 1000 ore 42 kWh
Clasa energetica potrivit noilor etichete energetice adoptate la nivelul UE Clasa F

DIMENSIUNI

Dimensiune cu stand 732 x 480 x 175 mm
Dimensiune fara stand 732 x 435 x 11 - 40 mm 732 x 435 x 11 - 80 mm
Greutate cu stand 4 Kg
Greutate fara stand 3.9 Kg
Dimensiune cutie 800 x 512 x 126 mm
Greutate cutie 5.3 Kg

ACCESORII

Continut pachet Cablu alimentare Telecomanda Manual utilizare

SISTEM MONTARE PE PERETE

Compatibilitate VESA 100 x 100
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.