Blu-ray Player Sony BDPS6700 , 4K upscaling

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
728,14 lei
Pret 36 Rate Optimo: 26.69 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

BDPS6700B.EC1

Garantie: 24 luni.

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Blu-ray Player Sony BDPS6700 , 4K upscaling de la Sony

Blu-ray Player Sony BDPS6700 , 4K upscaling



Streaming wireless suprem

Experimentati imbunatatirea avansata a imaginilor si redare in timp real prin wireless cu BDP-S6700. Bucurati-va de filmele preferate convertite pana la o calitate apropiata de 4K si conectati-va prin wireless la castile, barele de sunet, boxele Sony si altele. Iar cu optiunea pentru mai multe camere, puteti reda CD-uri prin wireless in toata casa.

   

Conversie extinsa la 4K personalizata

Cipul nostru de conversie 4K este reglat pentru a extrage cele mai fine detalii de pe discurile Blu-ray si pentru a imbunatati continutul extrem de comprimat de pe internet pentru cea mai buna experienta de vizualizare.

Sunet cu adevarat cinematic

Bucurati-va de toate detaliile inregistrarii originale intr-un sunet surround clar, de inalta fidelitate cu Dolby TrueHD si DTS-HD.

Partajare domiciliu DLNA

DLNA va permite sa partajati continut multimedia pe toate dispozitivele compatibile din casa dvs.

   

Aduceti fiecare imagine mai aproape de calitatea 4K

Bucurati-va de claritate extrem de realista cu conversia extinsa la 4K

Intrati intr-o noua era Home Cinema. Cipul pentru conversia extinsa la 4K a fost conceput pentru a imbunatati calitatea imaginii continutului Blu-ray si a celui online, aducand scenele mai aproape de detaliile bogate si naturale ale formatului 4K.

   

Absorbire totala

Lasati-va captivati de formatul Full HD 3D

Vizionati filme Blu-ray 3D la calitate Full HD prin conexiune la orice televizor cu activare 3D. Acest player Blu-ray Disc reda mai mult realism si claritate pe toate discurile Blu-ray 3D si converteste 2D in 3D simulat pentru mai multa profunzime.

   

Culori care prind viata

Revitalizati experienta dvs. vizuala cu paleta larga de nuante vii culorilor TRILUMINOS, exclusiv de la Sony. Optimizat pentru a fi utilizat cu televizoare TRILUMINOS asociate, nuantele de rosu vibrante si greu de reprodus, de albastru marin si verde smarald sunt toate afisate in mod estetic, conferind un aspect mai realist peisajelor si scenelor marine.

Mai multa muzica in mai multe detalii

BDP-S6700 poate reda o gama larga de fisiere audio diferite si le poate transmite in timp real, in sistem wireless de inalta calitate.

Auditie personala wireless

Redati muzica si filme cu player-ul Blu-ray pe orice dispozitiv wireless Bluetooth®. Cu tehnologia LDAC, puteti reda fara a pierde din calitate, cu o latime de banda de pana la trei ori mai mare decat banda Bluetooth® obisnuita.

Tot divertismentul dvs. intr-un singur loc

Bucurati-va de redare rapida si stabila de pe o varietate de servicii. BDP-S6700 ofera redare Full HD si un semnal mai puternic – chiar si la limita ariei de acoperire a retelei dvs. wireless.

   

Redati si jucati orice

Redati muzica si filme dintr-o gama ampla de surse prin USB si Wi-Fi®. Acest player Blu-ray accepta toate tipurile de fisiere prezentate mai jos, astfel ca puteti viziona oricand filmele dvs. preferate si sa ascultati melodiile pe care le iubiti.

   

Un semnal mai puternic Wi-Fi in banda duala

Design-ul cu antene multiple si pozitionarea frontala a modulului de cip ofera o putere maxima a semnalului, astfel incat va veti bucura de o redare video uniforma si navigare reactiva.

Vedeti continut de pe smartphone pe ecranul mare

Cu Miracast, veti putea sa partajati intregul ecran al smartphone-ului dvs. - inclusiv aplicatiile, jocurile, fotografiile, videoclipurile si muzica - pe televizorul dvs.

Asteptati mai putin, vizionati mai mult

Un ecran de meniu inteligent, cu toate aplicatiile si functiile dvs. la indemana si controlul total de pe telefonul smartphone cu aplicatia TV SideView.

   

Modul inteligent de a prelua controlul

Utilizati tableta sau smartphone-ul (Android sau iOS) pentru a controla playerul dvs. Blu-ray Disc si pentru a afla mai multe despre ceea ce vizionati, cu aplicatia TV SideView.

Sunetul care ramane cu dvs

Redati muzica in timp real in boxele wireless in toata casa dvs.

Redati colectia de muzica preferata de pe CD-uri si USB si transmiteti-o in timp real in sistem wireless la alte boxe si dispozitive conectate din casa, utilizand aplicatia noastra SongPal de pe dispozitivul dvs. mobil Apple sau Android. Este modul inteligent de a pastra fluxul comun al divertismentului si al stilului dvs. de viata.

Procesor Dual Core

Bucurati-va de redare in timp real accelerata, incarcare mai rapida si redare neintrerupta datorita unui procesor Dual Core puternic.

Conectare si redare cu USB

Pur si simplu introduceti o unitate USB in portul USB frontal, pentru a reda imagini, continut video si audio pe televizor

Caracteristici principale
 

Tip: Blu Ray Player

3D: Da

4K player: Da

DLNA: Da

3D Converter 2D - 3D: Da

Decodare sunet: Dolby Digital True HD

Conectivitate:

HDMI
1 x Coaxial
USB

Conexiune Web: Wi-Fi, Ethernet

Altele

Altele:

Parental Control
BRAVIA Sync
Firmware actualizabil prin USB

Dimensiuni (D x H x W mm):: 255 x 39 x 192 mm

Greutate (Kg): 0.9

Culoare: Negru mat

Putere consumata (W): 12

Accesorii incluse:

Cablu alimentare
Manual de utilizare

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.