Espressor automat de cafea Zelmer Maestro Barista ZCM8121, putere 1325-1550W, 20 bari, Aroma Control, Clatire automata, One Touch, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.594,83 lei

Taxa verde: 1,19 lei

(Pret cu taxa verde: 1.596,02 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 58.5 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

ZCM8121

Garantie: 24 luni.

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Espressor automat de cafea Zelmer Maestro Barista ZCM8121, putere 1325-1550W, 20 bari, Aroma Control, Clatire automata, One Touch, negru de la Zelmer

Maestro Barista

Aparatul automat de cafea Zelmer Maestro Barista va face cafeaua preferata rapid si usor. Genereaza o presiune de 20 de bari si are un sistem de incalzire cu termobloc. Rezervorul de apa are o capacitate de 2,0 l si este detasabil, iar recipientul pentru zat este suficient pentru 14 portii. In ceea ce priveste recipientul pentru boabe, acesta poate contine pana la 300 g de cafea.

Tehnologie Safe and Grind

Gradul corect de macinare a cafelei este elementul care are cea mai mare influenta asupra aromei si gustului unui espresso perfect. Aparatul de cafea Maestro Barista are o rasnita conica din otel incorporata cu reglare de macinare pe 5 niveluri. Masinile de rasnita din otel sunt o solutie utilizata in principal in aparatele de cafea profesionale - in cafenele si restaurante. Tehnologia Safe and Grind permite controlul in siguranta al polizorului - un dispozitiv special de siguranta va proteja degetele utilizatorului de deteriorare.

Tehnologie Friendly Clean Care

Aparatul nostru de cafea foloseste un sistem patentat pentru atasarea si indepartarea grupului de preparare. Este o solutie care va permite sa indepartati usor si intuitiv grupul de preparare ori de cate ori necesita curatare. Curatarea in sine este, de asemenea, foarte usoara - doar spalati grupul de preparare sub jet de apa.

Tehnologia One Touch

Operarea aparatului de cafea Maestro Barista este foarte usoara, datorita unui panou tactil clar si intuitiv. O atingere este suficienta pentru a savura o cafea delicioasa.

Doua tipuri de cafea si optiunea de spumare a laptelui

Datorita Maestro Barista va puteti bucura de doua tipuri de cafea - Espresso si Lungo. Daca sunteti un cunoscator al cafelei cu lapte, puteti folosi duza de spumare si puteti pregati lapte delicios pentru Cappuccino sau Latte.

Personalizeaza-ti cafeaua

Poti personaliza fiecare cafea pe care Maestro Barista o pregateste pentru tine. Printre setarile de baza, veti gasi optiunea de a regla puterea cafelei pe trei niveluri -De asemenea, puteti modifica capacitatea de cafea si puteti bea Espresso sau Lungo intr-o versiune putin mai mare. De asemenea, setarile aparatului de cafea va permit sa schimbati temperatura de preparare a cafelei. Datorita modului de personalizare utilizator, poti salva setarile tale preferate si poti bea intotdeauna cafea perfect potrivita preferintelor tale.

 

Doua cesti de cafea pot fi preparate cu un singur buton

Datorita posibilitatii de a prepara doua cani de cafea cu un singur buton, poti pregati rapid si eficient cafeaua pentru a servi bauturi calde in acelasi timp. Oaspetii tai vor aprecia cu siguranta.

 

Dozator 2 in 1 pentru cafea macinata

Cand esti surprins de o vizita neasteptata a oaspetilor si nu ai boabe de cafea la indemana, poti folosi dozatorul unic de cafea macinata. Dimensiunea dozatorului este ajustata pentru a utiliza cantitatea optima de cafea macinata pentru a asigura cele mai bune rezultate gustative dupa preparare. Dozatorul are si o utilizare suplimentara.

 

Programe automate de curatare si detartrare

Mentinerea curata a aparatului de cafea ii prelungeste durata de viata si afecteaza gustul si aroma cafelei, motiv pentru care curatarea si detartrarea regulate sunt foarte importante. Datorita faptului ca Maestro Barista va va informa despre necesitatea curatarii si detartrajului, nu trebuie sa va amintiti despre asta.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Automat
Tip incastrare Standard
Tip alimentare

Cafea macinata

Cafea boabe

Utilizare Rezidential
Tip bautura Apa fierbinte Long 2 x Espresso
Numar produse preparate 4
Sistem spumare lapte Manual
Numar duze cafea 2
Trepte de macinare rasnita 5
Tip display Touchscreen
Material carcasa Plastic
Material rasnita Otel
Functii

Curatare automata

Tava de scurgere detasabila

Sistem decalcifiere

Setare cantitate cafea

Inaltime ajustabila a duzei de cafea

Abur

Filtrarea apei

Culoare Negru

SPECIFICATII TEHNICE

Putere 1550 W
Presiune pompa 20 bar
Capacitate rezervor apa 2 l
Capacitate compartiment cafea 300 g
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.