TP-LINK Switch 8 porturi Gigabit

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
194,03 lei
Pret 36 Rate Optimo: 7.11 lei/luna
Stoc furnizor limitat
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

TL-SG1008

Garantie: 24 de luni

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Switch 8 porturi Gigabit de la TP-LINK

TP-Link, Switch 8 porturi Gigabit, 1U 13" rack-mountable, Flow Control

TP-Link, Switch 8 porturi Gigabit, 1U rack-mountable, 13

Caracteristici esenţiale:

  • 8 porturi RJ45 10/100/1000Mbps
  • Tehnologia inovatoare de eficienţă-energetică reduce consumul cu până la 70%
  • Suportă invăţarea automată a adreselor MAC, dispune de functia auto MDI/MDIX
  • Carcasă din metal, dimensiuni standard pentru montare în rack 13-inch

Ce face acest produs
Switchul de 8 porturi Gigabit desktop/rack TP-LINK TL-SG1008 vă oferă o modalitate simplă de tranziţie la Gigabit Ethernet. Toate cele 8 porturi suportă auto MDI/MDIX, nu trebuie să vă faceţi griji în privinţa tipului de cablu, pur şi simplu conectaţi şi utilizaţi. Mai mult decât atât, cu tehnologia inovatoare de eficienţă-energetică, TL-SG1008 poate economisi până la 70%* din consumul de energie, devenind astfel o soluţie eco-friendly pentru reţeaua dumneavoastră.

Tehnologia Green implementată de TP-LINK
TL-SG1008 face parte din noua generatie de Switchuri Gigabit cu 8 porturi, montabil în rack, beneficiind de cea mai recentă tehnologie inovatoare, astfel putând extinde foarte mult capacitatea retelei, având un consum redus de energie electrică. Acesta reglează automat consumul de energie în functie de starea conexiunii si lungimea cablului, pentru a limita amprenta de carbon a retelei. Echipamentul îndeplineste regulile RoHS ale UE, ele interzicând utilizarea anumitor materiale periculoase. În plus 80% din materialul de ambalare poate fi reciclat.

Performanţe superioare
TL-SG1008 integrează arhitectura de comutare non-blocantă cu o capacitate de comutare de 16Gbps pentru throughput maxim de date. Capacitatea tabelei de adrese MAC 8K oferă scalabilitate chiar şi pentru cele mai mari reţele. Suportă de asemenea controlul fluxului IEEE 802.3x pentru modul Full Duplex şi backpressure pentru modul Half Duplex pentru a atenua congestionarea traficului şi pentru a asigura fiabilitatea transmisiilor de date.

Uşor de utilizat
Caracteristicile auto ale acestui switch gigabit asigură instalarea simplă şi fără efort, Plug and Play. Nu necesară configurarea. Funcţia Auto MDI / MDIX elimină necesitatea cablurilor crossover sau a porturilor uplink. Funcţia de Auto-negociere pe fiecare port detectează viteza unui dispozitiv de reţea (10 Mbps, 100 Mbps sau 1000 Mbps) şi reglează în mod inteligent viteza pentru compatibilitate şi performanţă optimă. Carcasa de dimensiuni compacte este ideală pentru amplasarea pe birouri cu spaţiu de lucru limitat, fiind potrivit şi pentru montarea în rack, convenabil şi în condiţii de siguranţă. LED-urile afişează în timp real starea de lucru şi oferă diagnoza de bază a erorilor.



Porturi:
8
Standarde:
IEEE802.3, 802.3u, 802.3ab, 802.3x CSMA/CD, TCP/IP
Management
Fara Management
PoE
Fara PoE
LED Indicators
Power, Link/Act (1000Mbps, 10/100Mbps)
Montabile in rack:
Nu
Securitate:
Safety & Emission FCC, CE
Tabela de adrese MAC
8k
Altele:
Transmission Method Store-and-Forward
Alimentare (V/Hz)
100-240VAC, 50/60Hz
Dimensiuni (W x D x H mm):
250 x 158x 44 mm
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.