Feliator Zelmer ZFS0916S, 150W, interval de tăiere 15 mm, lama 170 mm din otel inoxidabil, reglare fina a felierii, silver

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Feliator Zelmer ZFS0916S, 150W, interval de tăiere 15 mm, lama 170 mm din otel inoxidabil, reglare fina a felierii, silver de la Zelmer

Masina de feliere Zelmer este cea mai rapida modalitate de a taia o paine sau sunca preferata. Puterea de 150 W asigura ca dispozitivul poate manipula atat branza moale, cat si carnati uscati. Iar gama de taiere de 15 mm va ofera libertatea de a alege grosimea feliei sau feliei. Acum, de exemplu, o masa de branzeturi sau un platou de mezeluri vor fi pregatite nu numai eficient, ci si eficient. Toate piesele vor avea aceeasi grosime. O astfel de simetrie arata foarte frumos pe masa!
 

Reglarea grosimii felierii
Doar rotiti butonul si gata. Puteti seta grosimea de taiere intr-o singura miscare lina. Reglarea comoda va ofera mai multa libertate in bucatarie, iar mesele pregatite ridica nivelul esteticii! Pana la urma - dupa cum stiti - mancam si cu ochii.

Blocare comutator
Se stie ca trebuie sa fii atent la acuta. Pentru a asigura o siguranta maxima atunci cand utilizati feliatorul Zelmer, am instalat in el un comutator de blocare special. Cum functioneaza? Trebuie sa apasati un buton special pentru ca dispozitivul sa inceapa sa functioneze. Datorita acestui fapt, cu siguranta nu veti porni taietorul din intamplare!

Lama detasabila din otel inoxidabil
Pastrarea taietorului curat este foarte simpla. Doar scoateti cu grija lama si spalati-o bine. La urma urmei, le-ai pus din nou impreuna si este gata. Puteti continua sa taiati!

Picioare antiderapante
Fiecare dispozitiv este setat sa vibreze in timpul functionarii - la fel si dispozitivul de taiere. De aceea am instalat in el picioare antiderapante din cauciuc. Acum, chiar daca impingeti dispozitivul mai tare in timp ce feliati - dispozitivul de feliere nu se va clinti!

Depozitare cablu
Ascundeti cablul in carcasa dispozitivului si puneti-l in dulap. Cablul va fi sigur, nu veti fi prins de nimic, iar felierea in sine va ocupa mai putin spatiu.

Constructie pliabila
O bucatarie mica sau un spatiu mic de depozitare va impiedica sa cumparati acest ajutor de bucatarie? Suntem constienti ca nu toata lumea are o suprafata mare. In acelasi timp, stim ca un feliator de bucatarie este un echipament cu adevarat util in bucatarie. De aceea, dispozitivul nostru se intampla asa... se pliaza! Tot ce trebuie sa faceti este sa indepartati placa de baza si feliatorul se va potrivi in orice dulap.


Calitate de incredere
Zelmer este o companie cu traditii. Suntem pe piata de peste 50 de ani. Va oferim produse care au fost rafinate pana la cel mai mic detaliu. Am planificat si realizat toate dispozitivele in asa fel incat sa asigure un confort ridicat de utilizare.

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare Rezidential
Destinat pentru

Branzeturi

Mezeluri

Functii Feliere reglabila
Culoare Gri

CARACTERISTICI TEHNICE

Putere 150 W
Tensiune alimentare 220 V
Trepte de viteza 1

DIMENSIUNI

Lungime cablu 1 m
Diametru lama 17 cm
Grosime feliere 0 - 15 mm
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.