Fier de calcat BEKO SPM7128P, 2800W, 200g/min, talpa ceramic Steam Xtra Pro, anti-picurare, oprire automata, anti-calc, auto-curatare

Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam alte produse similare din categoria Fiare, statii de calcat

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0372.88.77.22.

  • Distribuie pe:

Descriere Fier de calcat BEKO SPM7128P, 2800W, 200g/min, talpa ceramic Steam Xtra Pro, anti-picurare, oprire automata, anti-calc, auto-curatare de la Beko

Fier de calcat BEKO SPM7128P, putere 2800W, jet abur 200g/min, abur 0-50 g/min, talpa ceramic Steam Xtra Pro, rezervor apa 350 ml, recipient pentru umplerea rezervorului de apa, cablu pivotant 2,5m, anti-picurare, oprire automata, anti-calc, auto-curatare, pompa de abur integrata 2in1Secretul unei tinute impecabile? Fierul de calcat potrivit! Tehnologia SteamXtra Pro a fierului de calcat Beko SPM7128P este special proiectata pentru a asigura temperatura si jetul de abur optim in functie de tipul de tesatura, protejand astfel articolele de imbracaminte. Aceasta tehnologie permite jetului de abur sa patrunda in tesatura, in zonele cel mai greu accesibile. pentru o calcare usoara si eliminarea tuturor cutele.

Pump Inside 2in1

Tehnologia Pump Inside asigura cantitatea optima a aburului pentru rezultate perfecte si un jet de abur continuu pentru o usurinta in calcarea rufelor. Butonul pentru abur se afla pe interiorul manerului fiind astfel mai usor accesibil.

SteamXtra Pro

Designul special si unic al talpii ceramice, SteamXtra Pro este special proiectat pentru a asigura temperatura si jetul de abur optim in functie de tipul de tesatura, protejand astfel articolele de imbracaminte. Tehnologia permite jetului de abur sa patrunda in tesatura, in zonele cele mai greu accesibile asigurand o calcare usoara si eliminand toate cutele.

Steam Burst

Jetul de aburi vertical si orizontal de 200g/min este destinat cutelor greu de inlaturat.

3 Way Auto Off

Sistemul de inchidere automata opreste alimentarea cu energie electrica a fierului de calcat, cand acesta ramane nemiscat pe talpa de calcat timp de 30 de secunde, este rasturnat in lateral sau plasat la verticala pentru opt minute.

3x Protection

Filtrul de apa, sistemul anti-calcar si tehnologia de autocuratare impiedica formarea depunerilor ce ar putea afecta fierul de calcat.

Steam Power

Presiunea ridicata si constanta a jetului de aburi vertical si orizontal de la 0-50g/min este garantia unei calcari rapide, dar delicate, in acelasi timp.

Rezervor XL

Cu o capacitate extinsa, de 300 de ml, rezervorul de apa al fierului de calcat este garantia ta ca vei putea calca rapid si confortabil, fara intreruperi.

Specificatii tehnice

Putere (W):2800
Jet abur (g/min):0-200
Abur constant (g/min):0-50
Talpa:Ceramica SteamXtraPro
Lungime cablu alimentare (m):2,5
Capacitate rezervor apa (ml):350
Voltaj (V):220-240
Frecventa (Hz):50-60
Calcarea verticala cu abur:Da
Oprire automata:Da
Anti-picurare:Da
Cablu pivotant:Da
Greutate neta (kg):1,9


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.