Statie de calcat Braun CareStyle 7 Pro IS7286BK, 8 bar, abur variabil 190g/min, jet de abur 650g/min, rezervor 2L, tehnologie iCare, tehnologie FreeGlide 3D, talpa EloxalPlus, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.672,74 lei

Taxa verde: 1,19 lei

(Pret cu taxa verde: 1.673,93 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 61.36 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

0128805002

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Statie de calcat Braun CareStyle 7 Pro IS7286BK, 8 bar, abur variabil 190g/min, jet de abur 650g/min, rezervor 2L, tehnologie iCare, tehnologie FreeGlide 3D, talpa EloxalPlus, Negru de la Braun

Salveaza timp pentru ceea ce conteaza cu adevarat!

Braun CareStyle 7 Pro este cea mai puternica statie de calcat. Cu un debit de abur continuu de 190 g/min datorita tehnologiei inovatoare PowerSteam, vei obtine rezultate profesionale la tine acasa. 

Ai libertate maxima de miscare in timpul sesiunilor de calcat datorita designului certificat ergonomic. CareStyle 7 Pro are incorporat primul fier de calcat din lume certificat ergonomic de catre Institutul de Certificare in Ergonomie. Proiectat sa ofere o pozitie naturala a mainii, manerul deschis reduce presiunea de la nivelul incheieturii, oferind o manevrabilitate exceptionala si o experienta confortabila. 

*Certificat de Ergocert (Institutul de Certificare in Ergonomie, recunoscut de Accredia).

Un standard pentru toate statiile de calcat cu aburi de la Braun, tehnologia FreeGlide 3D asigura o alunecare fara efort peste orice detaliu, in orice directie. Nu te vei bloca in nasturi, buzunare si fermoare. In plus, datorita invelisul unic EloxalPlus, talpa are o capacitate extraordinara de alunecare si rezistenta.

 

Primul fier de calcat din lume certificat ergonomic*

Proiectat pentru a oferi confort maxim si o sesiune de calcare fara efort, manerul deschis reduce presiunea de la nivelul incheieturii, favorizand o pozitie naturala a mainii. Se manevreaza usor iar confortul este sporit si de materialul texturat al manerului ce asigura o prindere sigura si precisa. 

*Certificat de Ergocert (Institutul de Certificare in Ergonomie, recunoscut de Accredia).

   

Tehnologie PowerSteam 

Presiunea puternica de 7.5 bari, ajuta aburii sa patrunda in tesatura iar calcatul devine extrem de usor. Cu un debit de abur continuu de 160 g/min si jetul de abur de pana la 550 g/min, chiar si cele mai dificile cute se vor netezi imediat. Avand o greutate redusa, fierul de calcat poate fi folosit cu usurinta si vertical.

   

Tehnologia FreeGlide 3D 

Prima tehnologie din lume pentru calcare 360˚. Inspirata din designul placilor de snowboard, talpa fierului de calcat are o forma unica, cu o curbura ascendenta si marginile rotunjite, ce garanteaza o alunecare fara efort peste orice detaliu, in orice directie. Nu te vei bloca in nasturi, buzunare si fermoare. Faciliteaza accesul in zonele dificile si, cel mai important, aluneca usor chiar si inapoi.

   

Talpa EloxalPlus

Invelisul EloxalPlus asigura un nivel extraordinar de rezistenta fiind de 2 ori mai puternic decat otelul inoxidabil. Rezistenta la zgarieturi si oxidare permite o durata de viata indelungata a produsului. Netezeste hainele mai eficient iar tu depui mai putin efort. Hainele sunt protejate astfel incat chiar si cele mai delicate tesaturi raman la fel de frumoase ca in prima zi.

   

Rezervor mare de apa (2L) 

Capacitatea rezervorului ofera autonomie indelungata – pana la 2.5h de calcat neintrerupt. Rezervorul este detasabil, fiind astfel usor de umplut su transportat.

   

Sistem de curatare ultra rapid 

Proiectat pentru a proteja statia de calcat si a-i prelungi durata de viata, sistemul de curatare este ultra rapid si usor de realizat. 

   

Tehnologie iMode

Selectarea modurilor de calcare este mai facila – tehnologia fiind accesibila direct de pe maner, cu o simpla apasare de buton. Poti selecta unul din cele 3 moduri de calcare fara sa intrerupi activitatea si sa lasi fierul jos. Usor, rapid si sigur pentru toate tipurile de tesaturi. 

   

Mod iCare – pentru toate tipurile de tesaturi

Cel mai bun prieten al garderobei tale, modul iCare garanteaza o temperatura sigura pentru orice tip de tesatura datorita sistemului inteligent de protectie a hainelor.

   

Mod Turbo – pentru cele mai dure tesaturi

Putere maxima a aburului pentru cele mai dificile cute. Chiar si cele mai rezistente cute de pe tesaturile groase sunt indepartate rapid.

 

   

Mod Eco – pentru tesaturi delicate

Folosind modul Eco pentru tesaturi delicate economisesti cu pana la 55%* din energie, fara compromisuri in privinta rezultatelor obtinute. *in comparatie cu setarea maxima.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Statie de calcat
Tip Orizontal
Utilizare Rezidential
Continut pachet 1 x Statie de calcat
Culoare Negru

SPECIFICATII TEHNICE

Putere 2400 W
Capacitate recipient apa 2 l
Material talpa Inox
Debit abur (g/min) 190
Debit jet abur (g/min) 650
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.