Statie de calcat Braun Carestyle 1 IS1014PU,6 bari, abur variabil 120g/min, jet de abur 360g/min, rezervor 1.5L, talpa Super Ceramic,, Alb/Violet

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
466,50 lei

Taxa verde: 1,19 lei

(Pret cu taxa verde: 467,69 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 17.14 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

0128802001

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Statie de calcat Braun Carestyle 1 IS1014PU,6 bari, abur variabil 120g/min, jet de abur 360g/min, rezervor 1.5L, talpa Super Ceramic,, Alb/Violet de la Braun

Calcat rapid si usor - haine perfect calcate economisind cu 50%* mai mult timp pentru ceea ce conteaza cu adevarat 

 

Si tu iti doresti haine perfect calcate? Si sesiuni de calcat mai rapide? Combinatia unica a tehnologiilor Braun iti salveaza 50% din timp. Statia de calcat cu aburi CareStyle 1 imbina tehnologia FreeGlide 3D – prima tehnologie din lume pentru calcare 360˚, cu tehnologia DoubleSteam ce asigura sesiuni de calcat de 2 ori mai rapide. 

 

Un standard pentru toate statiile de calcat cu aburi de la Braun, FreeGlide 3D asigura o alunecare fara efort peste orice detaliu, in orice directie. Nu te vei bloca in nasturi, buzunare si fermoare. 

 

Sistemul DoubleSteam produce de 2 ori mai mult abur in comparatie cu un fier de calcat traditional fapt ce ajuta la reducerea timpului de calcare. Intensitatea vaporilor este cu 100% mai mare, cutele sunt eliminate mai rapid si nu trebuie sa treci de mai multe ori peste o anumita zona. Pentru mai multa versatilitate, poate fi folosit chiar si in pozitie verticala.

 

Statia de calcat se incalzeste rapid (2 minute), este silentioasa si are sistem de siguranta. In plus ai la dispozitie prin butonul termostat 4 setari reglabile, talpa SuperCeramic si sistem Easy CalcClean cu avertizare pentru depuneri acumulate.

Economisesti cu 50% mai mult timp

 

Conform testelor de laborator interne efectuate in comparatie cu fiarele de calcat Braun TexStyle 5, statia de calcat CareStyle 1 te ajuta sa salvezi 50% din timp.

 

     

Tehnologia DoubleSteam

 

Produce de 2 ori mai mult abur in comparatie cu un fier de calcat traditional fapt ce ajuta la reducerea timpului de calcare. Intensitatea vaporilor este cu 100% mai mare, cutele sunt eliminate mai rapid astfel incat nu trebuie sa treci de mai multe ori peste o anumita zona.

     

Tehnologia FreeGlide 3D 

 

Prima tehnologie din lume pentru calcare 360˚: talpa sa unica, cu o curbura ascendenta si marginile rotunjite, garanteaza o alunecare fara efort peste orice detaliu, in orice directie. 

     

Talpa SuperCeramic 

 

Garanteaza rezultate excelente printr-o alunecare perfecta pe tesaturi si distributia optima a aburului. Astfel sesiunile de calcat sunt rapide si confortabile.

     

Buton termostat

 

Beneficiaza de 4 setari de mare precizie: 1 – sintetice, 2 – lana, matase, polyester, 3 – bumbac, 4 - temperatura maxima.

     

Presiune aburi 6.0 bar si jet de abur de pana la 360 g/min

 

Presiunea ridicata ajuta aburii sa patrunda in tesatura si astfel calcatul devine extrem de usor. Chiar si cele mai dificile cute se vor netezi imediat datorita jetului de abur. Abur continuu de 120 g/min asigura rezultate rapide. Avand o greutate redusa, fierul de calcat poate fi folosit vertical pentru reimprospatarea rapida a hainelor usor sifonate.

     

Suport integrat 2 in 1: depozitare si curatare

 

Proiectat pentru confort maxim, vasul de curatare este integrat direct in statia de calcat.

     

Sistem Easy CalcClean cu reminder

 

Pentru a proteja sistemul de calcat si a-i prelungi durata de viata, un indicator avertizeaza atunci cand s-au acumulat depuneri. Vor fi necesare doar 2 minute pentru decalcifiere. 

     

Rezervor de apa 1.5L 

 

Capacitatea rezervorului ofera autonomie indelungata - mai mult de 1 ora de calcat neintrerupt.

     

Sistem digital antipicurare

 

Functia antipicurare protejeaza tesaturile impotriva petelor de apa. 

     

Sistem de siguranta -oprire automata

 

Economisesti energie si nu trebuie sa iti mai faci griji daca ai oprit sau nu sistemul de calcat: dupa 10 minute se opreste automat daca nu este folosit.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Statie de calcat
Tip Orizontal
Utilizare Rezidential
Functii

Sistem Anti-picurare

Oprire automata

Termostat

Continut pachet 1 x Statie de calcat
Tehnologie

FreeGlide

3D Easy

CalcClean

DoubleSteam

Culoare Alb Violet

SPECIFICATII TEHNICE

Putere 2200 W
Tip panou de comanda Mecanic
Presiune maxima 6 bar
Capacitate recipient apa 1.5 l
Material talpa Ceramic
Debit abur (g/min) 120
Debit jet abur (g/min) 360

DIMENSIUNI

Lungime cablu 1.5 m
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.