Fier de calcat Electrolux Renew 800 E8SI2-8OG cu generator abur cu presiune, 2800 W, panou de control digital, iluminare LED, jet de abur 250 gr, abur variabil 0-55 g/min, rervor apa 370ml, oprire automata, talpa Resilium Ski 500, verde oceanic/gri

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
449,56 lei

Taxa verde: 1,19 lei

(Pret cu taxa verde: 450,75 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 16.52 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

E8SI2-8OG

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Fier de calcat Electrolux Renew 800 E8SI2-8OG cu generator abur cu presiune, 2800 W, panou de control digital, iluminare LED, jet de abur 250 gr, abur variabil 0-55 g/min, rervor apa 370ml, oprire automata, talpa Resilium Ski 500, verde oceanic/gri de la Electrolux

 

Ingrijire avansata a hainelor pentru o performanta precisa

 

Fierul de calcat cu abur Renew 800 ofera ingrijire de precizie hainelor tale. Atinge pentru a activa - abur si caldura precise pentru orice material textil. Fabricat din plastic reciclat si ambalaj sustenabil pentru a reduce amprenta de carbon.

 

 

PrecisionCareTM – ingrijire inteligenta a hainelor

 

Calcare precisa pentru rezultate rapide - pur si simplu atinge panoul frontal tactil. Programele personalizate si tehnologia de pompare inteligenta furnizeaza cantitatea exacta de abur si caldura pentru a netezi chiar si cele mai dificile tesaturi. 

 

 

Talpa rezistenta la zgarieturi RESILIUM™ SKI 500

 

Talpa aurie RESILIUM™ Ski 500 e rezistenta la zgarieturi si conceputa pentru a aluneca cu usurinta pe orice material. Orificiile suplimentare pentru abur ofera performanta precisa si calcare mai rapida. Cutele nu-ti vor mai da batai de cap niciodata.

 

 

Activator de apa moale

 

Activatorul de apa moale extinde durata de viata a fierului tau de calcat, prevenind depunerile de calcar si asigurand o performanta de durata. Indicatorul inteligent te va anunta cand trebuie sa schimbi activatorul. 

 

 

Lumina de ghidare

 

Lumina inteligenta indica daca fierul este gata de utilizare si continua sa lumineze materialul, oferindu-ti o experienta cat mai eficienta si simpla posibil. Nu rata nicio cuta. 

 

 

Declansator de abur

 

Declansatorul de abur usor de utilizat este la indemana ta. Elibereaza un jet de abur puternic si continuu atunci cand ai nevoie, pentru rezultate de calcare mai rapide. 

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Fier de calcat
Tip Orizontal
Utilizare Rezidential
Functii

Sistem Anti-picurare

Auto-curatare

Anticalcar

Oprire automata

Indicator luminos

Continut pachet: 1 x Fier de calcat
Tehnologie

Abur vertical

Cablu rotativ 360 grade

Culoare Verde Gri

SPECIFICATII TEHNICE

Putere 2800 W
Tip panou de comanda Mecanic
Capacitate recipient apa 370 ml
Debit abur (g/min) 55
Debit jet abur (g/min) 250

DIMENSIUNI

Lungime cablu 3 m
Greutate 1.8 Kg
Vezi mai mult

Produsele Electrolux beneficiaza de garantie de 24 de luni pentru persoanele fizice si de 12 luni pentru persoanele juridice



Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.