Miele Calandru B 995 D cu functie de aburi pentru rezultate optime si chiar mai mult confort

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Calandru B 995 D cu functie de aburi pentru rezultate optime si chiar mai mult confort de la Miele

Cea mai relaxanta metoda de a calca
Calcati usor, chiar stand jos. Miscarea rolei este declansata de un comutator de picior cu actionare lejera; placa de incalzire este coborata pe haina si aplica presiune. O pozitie asezata este ergonomica, reduce presiunea asupra spatelui si pastreaza ambele maini libere. Departamentul Miele de sondare a pietei a chestionat clientii companiei si a descoperit ca 95% dintre toti cumparatorii de calandre Miele sunt multumiti si foarte multumiti.
Manevrare comoda
Rola libera simplifica calcatul articolelor dificile, cum sunt fustele si camasile.
Mecanismul de pliere simplifica depozitarea
Dupa utilizare, mecanismul de pliere optimizat va asigura ca utilizati un spatiu cat mai redus. In pozitie pliata, calandrul necesita un spatiu de doar 0,2 m². Datorita celor patru rotile care asigura stabilitate, calandrul este usor de transportat.
3 incalzitoare pentru distributia optima a caldurii
Puterea de incalzire poate fi setata in conformitate cu eticheta de ingrijire a textilelor, ceea ce inseamna ca fibrele sunt tratate cu cea mai mare atentie. Caldura este distribuita optim pe intreaga zona datorita celor trei elemente de incalzire. Acest lucru va asigura ca rezultatele de calcare vor fi intotdeauna optime.
Suficient spatiu pentru rufele proaspat calcate
Dupa ce calcati, rufele cad in pliuri largi in spatiul de stocare de mari dimensiuni - fara a se sifona.
Bara de aerisire rabatabila practica pentru rufe
Bara de aerisire extensibila permite draparea articolelor pentru a se preveni sifonarea. Rufele se pot raci si, daca este necesar, se pot chiar usca in aparat.
Mai multa umiditate pentru rufele uscate
Aceasta functie permite calcarea cu aburi. „Tehnologia cu rezervor dubluˮ asigura o alimentare rapida cu aburi, o distributie uniforma a aburului pe intreaga suprafata de calcat si pana la 40 de minute de calcat cu aburi fara a trebui sa reumpleti recipientul de apa. Un LED indica la timp daca este nevoie sa adaugati apa. Utilizeaza apa de la robinet. Capacitate de 0,84 l.
Suprafata de 5 ori mai mare, pentru articole mari
Zona de calcat este de cinci ori mai mare decat cea a unui fier de calcat profesional. Latimea rolei este de 83 cm si va permite sa calcati articolele mari cu usurinta. De exemplu, chiar si o perna poate fi calcata intr-un singur pas de lucru.
Cinci setari pentru toate nevoie
Viteza rolei poate fi adaptata in functie de cerintele individuale. In acest scop, aveti la dispozitie cinci setari. Reglare in functie de tipul rufelor si nivelul de umiditate. Setarea vitezei individuale de lucru.
Contact puternic intre placa de incalzire si rola
In timpul calcatului, placa incalzita este presata pe rola cu o presiune de 0,35 N/cm². Pentru a crea o presiune echivalenta atunci cand calcati manual, ar trebui sa apasati fierul de calcat pe masa de calcat continuu cu aproximativ 7 kg. Pentru rezultate optime la calcat, cu un efort redus.
Functie de oprire, pentru siguranta maxima
Daca degetele dvs. ajung sub protectia pentru degete articulata, comutatorul de siguranta reactioneaza imediat si opreste motorul. Miscarea cilindrului se opreste si placa de incalzire este retrasa. Acest lucru va asigura protectia degetelor.
Decuplare manuala a placii in caz de pana de curent
Daca apare o pana de curent in timpul calcarii, placa de incalzire nu poate retrage rufele in mod automat atunci cand este eliberat intrerupatorul de picior. Pentru a scoate rufele imediat, puteti elibera manual presiunea de pe placa de incalzire prin activarea eliberarii de urgenta. Dupa aceasta, rufele vor putea fi scoase in directia de miscare a rolei. Acest lucru va da siguranta ca textilele dvs. nu vor fi deteriorate.
Constructie robusta si baza solida pt. stabilitate
Constructia robusta si baza sigura asigura un grad ridicat de stabilitate.


Design

Culoarea aparatului  Alb lotus

Rezultate perfecte la calcat

Selectarea temperaturii in functie de articolele textile
Presiune de contact ridicata (N/cm²) 0,35
Placa de introducere a rufelor pentru o introducere usoara
Placa de intrare comoda cu spatiu de stocare amplu
Bara de aerisire pentru o racire fara cute
Functie pentru abur
Capacitatea generatorului de aburi in l 0,84
Tehnologie cu rezervor dublu
Utilizeaza apa de la robinet

Mod de a calca care economiseste timp

Lungimea rolei in mm 830
Viteza variabila a rolei
Captuseala pe rola pentru absorbtia umiditatii

Confortul utilizatorului

Calcatul in pozitie asezat este posibil fara efort
Capat de rola liber, nesprijinit
Panou de comanda clar
Mecanism de pliere comod
Manevrabilitate ridicata multumita celor patru role

Siguranta

Protectie automata pentru degete
Decuplare de urgenta
Stabilitate buna

Date tehnice

Dimensiuni in mm (latime) 985
Dimensiuni in mm (inaltime) 959
Dimensiuni in mm (adancime) 380
Dimensiuni in mm (latime), pliat 500
Dimensiuni in mm (inaltime), pliat 1.055
Dimensiuni in mm (adancime), pliat 380
Putere electrica totala in kW 3,5
Frequenz in Hz 50-60
 
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.