Statie de calcat Philips PerfectCare Compact Plus GC7920/20, 2400 W, OptimalTemp, abur 120 g/min, Smart Calc Clean, talpa SteamGlide, 1.5 L, Albastru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
649,00 lei

Taxa verde: 1,91 lei

(Pret cu taxa verde: 650,91 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 23.86 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

GC7920/20

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Statie de calcat Philips PerfectCare Compact Plus GC7920/20, 2400 W, OptimalTemp, abur 120 g/min, Smart Calc Clean, talpa SteamGlide, 1.5 L, Albastru de la Philips

Garantat fara arsuri

Chiar daca faci mai multe lucruri in acelasi timp sau esti distras(a), nu-ti vei arde hainele niciodata. Datorita tehnologiei noastre OptimalTEMP, promitem ca aceasta statie de calcat cu abur nu va arde niciodata niciun material ce poate fi calcat. Poti sa o lasi pe talpa pe haine sau pe masa de calcat. Fara arsuri si fara a se crea luciu. Garantat.
   
Abur puternic pentru cea mai eficienta indepartare a cutelor

Cand ai nevoie sa indepartezi usor cutele dificile, bazeaza-te pe jetul nostru de abur continuu, care-ti va usura munca. Vezi cum cutele dispar cu un jet de abur suplimentar exact acolo unde ai nevoie. Este perfect si pentru calcatul cu abur pe verticala al perdelelor sau pentru reimprospatarea hainelor pe umeras.
   
Usor si compact pentru utilizare si depozitare usoare

Datorita dimensiunii compacte, are greutate redusa si este usor de manevrat in timpul calcatului. Chiar incape pe masa de calcat. Dar sa nu crezi ca daca este mai mica, este mai putin puternica. Datorita tehnologiei noastre exclusive ProVelocity, am construit statii de calcat cu abur puternice, care sunt mai usoare si mai compacte ca niciodata.
   
Recipient mare de apa, detasabil pentru reumplere usoara

Rezervorul de apa transparent de 1,5 litri iti ofera pana la 1,5 ore de utilizare continua. Vezi clar cata apa a ramas si reumple usor oricand la robinet, prin usa de umplere mare.
   
Recipient pentru detartrare inclus – fara cartuse, fara costuri suplimentare

Poti intretine usor statia de calcat cu abur cu Smart Calc Clean, sistemul nostru de detartrare incorporat. Acesta iti va aminti cand este momentul sa detartrezi si include un recipient pentru indepartarea usoara si sigura a calcarului. Deoarece este reutilizabil, vei economisi bani si nu va trebui sa cumperi niciodata cartuse suplimentare.
   
Nu exista setari de temperatura de modificat

Un pas mai putin in rutina de calcat saptamanala. Nu va trebui sa separi materialele sau sa modifici setari si sa astepti ca temperatura sa se schimbe. Datorita OptimalTEMP, poti calca orice, de la blugi la matase delicata, fara a regla temperatura.
   
Talpa SteamGlide neteda si rezistenta la zgarieturi pentru alunecare usoara

Talpa noastra SteamGlide speciala aluneca lin pe orice material. Este totodata antiaderenta, rezistenta la zgarieturi si usor de curatat.
   
Blocare pentru transport sigur si usor

Blocheaza fierul in siguranta pe statia de baza pentru a-l transporta cu usurinta prin casa si pentru a reduce riscul de atingere accidentala a talpii fierbinti.
   
Oprire automata sigura si usoara

Functia de oprire automata opreste automat statia de calcat cu abur daca nu este utilizata timp de cateva minute. Astfel se economiseste energie si iti ofera siguranta si liniste.


CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Statie de calcat
Tip Orizontal
Utilizare Rezidential
Tehnologii OptimalTEMP ProVelocity SteamGlide Smart Calc Clean
Functii Auto-curatare Anti-calcar Oprire automata Sistem blocare Sistem de siguranta Avertizare sonora Rezervor apa detasabil Mod Eco
Continut pachet 1 x Statie de calcat
Culoare Albastru

SPECIFICATII TEHNICE

Putere 2400 W
Tip panou de comanda Mecanic
Presiune maxima 6.5 bar
Capacitate recipient apa 1.5 l
Debit abur (g/min) 120
Debit jet abur (g/min) 430

DIMENSIUNI

Lungime 37.1 cm
Latime 20 cm
Inaltime 23.3 cm
Lungime furtun 1.6 m
Lungime cablu 1.65 m
Greutate 2.8 Kg
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.