Statie de calcat Philips PerfectCare PSG7024/20, Optimal Temp, talpa SteamGlide Advanced, 120 g/min, 480 g abur, 7.5 bari, rezervor detasabil 1800 ml, Easy De-Calc, oprire automata, Albastru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.187,52 lei

Taxa verde: 1,91 lei

(Pret cu taxa verde: 1.189,43 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 43.6 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

PSG7024/20

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Statie de calcat Philips PerfectCare PSG7024/20, Optimal Temp, talpa SteamGlide Advanced, 120 g/min, 480 g abur, 7.5 bari, rezervor detasabil 1800 ml, Easy De-Calc, oprire automata, Albastru de la Philips

Statie de calcat Philips PerfectCare PSG7024/20, Optimal Temp, talpa SteamGlide Advanced, 120 g/min, 480 g abur, 7.5 bari, rezervor detasabil 1800 ml, Easy De-Calc, oprire automata, Albastru
 

Statia de calcat PerfectCare seria 7000 este creata pentru confortul si comoditatea ta. Simplu de manevrat, cu rezervor de apa detasabil si jet de abur puternic pentru a obtine rezultate excelente mai rapid. Garantat fara arsuri pe toate articolele ce pot fi calcate, datorita tehnologiei OptimalTEMP.

Garantat fara arsuri
Chiar daca faci mai multe lucruri in acelasi timp sau esti distras(a), nu-ti vei arde hainele niciodata. Datorita tehnologiei noastre OptimalTEMP, promitem ca aceasta statie de calcat cu abur nu va arde niciodata niciun material ce poate fi calcat. Poti sa o lasi pe talpa pe haine sau pe masa de calcat. Fara arsuri si fara a se crea luciu. Garantat.

Nu exista setari de modificat
Un pas mai putin in rutina de calcat saptamanala. Nu va trebui sa separi materialele sau sa modifici setari si sa astepti ca temperatura sa se schimbe. Datorita OptimalTEMP, poti calca orice, de la blugi la matase delicata, fara a regla temperatura. Face toate acestea automat si imediat.

Abur puternic pentru cea mai eficienta indepartare a cutelor
Cand ai nevoie sa indepartezi usor cutele dificile, bazeaza-te pe jetul de abur continuu, care-ti va usura munca. Vezi cum cutele dispar cu un jet de abur suplimentar exact acolo unde ai nevoie. Este perfect si pentru calcatul cu abur pe verticala al perdelelor sau pentru reimprospatarea hainelor pe umeras.

Talpa SteamGlide Advanced, pentru alunecare si durabilitate optime
Talpa noastra superioara SteamGlide Advanced ofera o performanta de alunecare lina pe orice material. Baza sa din otel inoxidabil este de doua ori mai dura decat bazele din aluminiu, iar invelisul nostru patentat cu 6 straturi si strat avansat de titan aluneca fara efort pe orice material pentru cele mai rapide rezultate.

Fier usor si comod de manevrat
Fierul este incredibil de usor si comod de manevrat, alunecand usor si reducand solicitarea asupra incheieturii mainii. Datorita greutatii minime, poate fi folosit usor si eficient si pentru calcarea verticala a perdelelor si a hainelor de pe umeras.

Rezervor mare de apa, de 1,8 l, detasabil pentru reumplere usoara
Rezervorul transparent de 1,8 l iti ofera pana la 2 ore de utilizare continua. Cand rezervorul de apa se goleste, vei fi avertizat de un indicator luminos. Oricand doresti, poti sa umpli usor rezervorul de la robinet.

Sistem usor si eficient de decalcifiere pentru performanta de durata
Decalcifierea regulata iti protejeaza fierul, ii prelungeste durata de viata si asigura cea mai buna performanta a aburului. Sistemul nostru exclusiv Easy De-Calc colecteaza calcarul in permanenta, iar un indicator luminos te anunta cand recipientul trebuie golit. Trebuie doar sa scoti dopul si sa golesti apa si particulele de calcar.

Oprire automata cand fierul este lasat nesupravegheat
Functia de oprire automata opreste automat statia de calcat cu abur daca nu este utilizata timp de cateva minute. Astfel se economiseste energie si iti ofera siguranta si liniste.

Blocare pentru transport sigur si usor
Blocheaza fierul in siguranta pe baza statiei pentru a-l transporta cu usurinta prin casa si pentru a reduce riscul de atingere accidentala a talpii fierbinti.

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.