Statie de calcat Philips GC7840/20, 1.5 L, 6.5 Bari, 120 g/min Alb/Albastru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
709,32 lei

Taxa verde: 1,19 lei

(Pret cu taxa verde: 710,51 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 26.04 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

GC7840/20

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Statie de calcat Philips GC7840/20, 1.5 L, 6.5 Bari, 120 g/min Alb/Albastru de la Philips

Statia de călcat Philips GC7840/20 este un dispozitiv puternic și eficient, proiectat pentru a face călcatul mai rapid și mai ușor. Are o putere de 6,5 bari și poate produce un jet de abur continuu de 120 g/minut, ceea ce îl face potrivit pentru orice tip de țesătură.
 
 
Statia de călcat Philips GC7840/20 are un design modern în culorile alb și albastru și este dotată cu un rezervor de apă cu o capacitate mare de 1,5 litri, ceea ce înseamnă că puteți călca o cantitate mare de haine fără a fi nevoie să umpleți adesea rezervorul de apă.
 
Acest dispozitiv este prevăzut cu tehnologia OptimalTEMP, care ajustează automat temperatura și aburul în funcție de tipul de țesătură, ceea ce înseamnă că nu va fi necesar să ajustați manual setările în timpul procesului de călcare.
 
Statia de călcat Philips GC7840/20 vine cu o placă de călcat ceramica, care este netedă și ușoară pentru a se deplasa pe țesături. De asemenea, dispozitivul este prevăzut cu o funcție de curățare a calcifierilor, care vă ajută să îndepărtați depunerile de calcar și să mențineți dispozitivul în condiții optime de funcționare.
 

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Statie de calcat
Tip Orizontal
Culoare Albastru

SPECIFICATII TEHNICE

Putere 2400 W
Presiune maxima 6.5 bar
Capacitate recipient apa 1.5 l
Material talpa Teflon

DIMENSIUNI

Lungime cablu 1.6 cm
Greutate 3.85 Kg
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.