Fier de calcat Philips Azur ‎GC4549/00, 2500W, 350ml, 50g/min, jet de abur 210g/min, Alb/Galben

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
318,87 lei

Taxa verde: 1,19 lei

(Pret cu taxa verde: 320,06 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 11.73 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

GC4549/00

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Fier de calcat Philips Azur ‎GC4549/00, 2500W, 350ml, 50g/min, jet de abur 210g/min, Alb/Galben de la Philips

Fier de calcat cu abur Philips Azur
Performanta maxima cu piesa de mana extra usoara
Fierul de calcat cu abur Philips Azur GC4549/00 combina performanta cu usurinta in utilizare. Sistemul de eliberare Quick Calc permite indepartarea calcarului in mai putin de 15 secunde pentru rezultate excelente chiar si dupa perioade lungi de timp.

Talpa SteamGlide Plus rezistenta la zgarieturi asigura lubrifiere optima si rezultate excelente la calcare pe toate tipurile de tesaturi. Rezervorul de apa de 300 ml este usor de umplut datorita deschiderii sale mari.

Oprirea automata asigura mai multa siguranta.

 

Incalzire rapida in 30 de secunde

  • Datorita puterii de 2500 de wati, fierul de calcat cu abur se incalzeste in 30 de secunde si ofera performante puternice pentru rezultate excelente.

Pana la 210 g de abur pentru indepartarea usoara a ridurilor

  • Explozia de abur de pana la 210 g patrunde mai adanc in tesatura pentru a indeparta ridurile incapatanate. Abur continuu de pana la 50 g/min. Ofera o iesire de abur puternica si constanta pentru a elimina ridurile mai repede.

Talpa SteamGlide Plus

  • Talpa noastra exclusiva de calcat SteamGlide Plus asigura o lubrifiere optima pe toate tipurile de tesaturi. Antiaderent, rezistent la zgarieturi si usor de pastrat curat.

Oprire automata de siguranta


Pentru un plus de siguranta, fierul de calcat cu abur se opreste automat cand sta la suprafata timp de 8 minute fara miscare (intins pe talpa dupa 30 de secunde).

Eliberare rapida de calcul in 15 secunde

  • Generarea imbunatatita a aburului pur si simplu dizolva calcarul si acum colecteaza de pana la 5 ori mai mult var* in recipient.
  • Datorita Quick Calc Release, indepartati si curatati recipientul in mai putin de 15 secunde - pentru o performanta de lunga durata a aburului in fiecare zi.

Sistem anti-picurare

  • Cu sistemul anti-picurare, tesaturile sensibile pot fi calcate la temperaturi scazute, fara a se pata de la picaturile de apa.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Fier de calcat
Tip Orizontal
Tehnologie Anti-calcar Anti-picurare
Culoare Alb Galben

SPECIFICATII TEHNICE

Putere 2500 W
Capacitate recipient apa 350 ml
Debit abur (g/min) 50
Debit jet abur (g/min) 210
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.