Rowenta Statie de calcat Silence Steam DG8963, 2400 W, talpa Microsteam 400 3D, 7.3 bar, 470 g/min, rezervor detasabil 1.4 l, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Statie de calcat Silence Steam DG8963, 2400 W, talpa Microsteam 400 3D, 7.3 bar, 470 g/min, rezervor detasabil 1.4 l, negru de la Rowenta

Extrem de silentios si puternic

Silence Steam este ce mai silentioasa statie de calcat cu abur de inalta presiune de la Rowenta.

 
Silence Steam este o statie de calcat extrem de silentioasa si puternica, de inalta presiune, pentru sesiuni de calcat placute si eficiente. Aceasta are in compozitia sa materiale de calitate superioara si dispune de o tehnologie exclusiva, conceputa pentru a oferi silentiozitate sesiunilor tale de calcat.
 

Cea mai silentioasa statie de calcat de inalta presiune de la Rowenta

Silence Steam reprezinta combinatia perfecta intre sesiuni de calcat excelente si rezultate perfecte. Statia de calcat cu abur Rowenta asigura performante remarcabile cu ajutorul celor 7,3 bari presiune, un jet de abur puternic de 470 g/min si varful profilat prin care se elibereaza un jet de abur puternic pentru mai multa precizie.

Tehnologia unica brevetata Microsteam400 3De a talpii, prevazute cu 400 micro-orificii, permite distributia perfecta a aburului. Finisarea cu laser a talpii asigura o rezistenta imbunatatita la zgarieturi si o alunecare usoara. Produsul este prevazut cu un colector anticalcar exclusiv pentru rezistenta in timp, un rezervor de apa detasabil cu o capacitate mare si un sistem de blocare perfect pentru a transporta cu usurinta statia, cu o singura mana.

   

Silentiozitate extrema

Nivelul redus de zgomot emis de statie iti permite sa te bucuri si de alte activitati in timpul sesiunii de calcat.

   

Abur de inalta presiune

Poti economisi timp, folosind aburul de inalta presiune ce penetreaza chiar si cele mai dense tesaturi.

   

Mai mult abur

Jetul de abur puternic de 470 g/min te ajuta sa indrepti chiar si cele mai groase tesaturi.

   

Distributie perfecta a aburului

Tehnologia unica brevetata Microsteam400 3De a talpii, prevazute cu 400 micro-orificii, permite distributia perfecta a aburului. Structura sa specifica 3De optimizeaza consumul de energie concentrand fluxul de abur prin canalele cu micro-orificii.

   

Rezistenta la zgarieturi

Tehnologia unica brevetata Microsteam400 a talpii, prevazuta cu 400 micro-orificii, permite distributia perfecta a aburului. Finisarea cu laser a talpii asigura o rezistenta imbunatatita la zgarieturi si o alunecare usoara.

   

Jet de abur precis

Produsul este prevazut cu un jet de abur puternic, eliberat prin varful profilat, pentru precizie maxima si indepartarea celor mai incapatanate cute.

   

Jet de abur precis

Produsul este prevazut cu un jet de abur puternic, eliberat prin varful profilat, pentru precizie maxima si indepartarea celor mai incapatanate cute.

   

Sistem Calc Away

Statia de calcat ofera o performanta de durata multumita sistemului de colectare a particulelor de calcar, Calc Away.

   

Sistem de blocare

Produsul este prevazut cu un sistem de blocare pentru a fi transportat usor si in siguranta, cu o singura mana.

Caracteristici

Tip produs Statie de calcat
Talpa: Microsteam400
Putere (W) 2400
Presiune abur statie 7.3 bar
Culoare Negru

Functii

Debit de abur (g/min) 120
Calcare pe verticala Da
Jet de abur (g/min) 470
Anti-calcar Da

Caracteristici tehnice

Putere 2400 W
Timp incalzire: 2 minute
Lungime cablu 1.98 m

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.