Fier de calcat Tefal Smart Protect Plus FV6872E0, 2800W, jet de abur 260 g/min, abur variabil 0-40 g/min, colector anticalcar, oprire automata, albastru/gri

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
418,11 lei

Taxa verde: 1,19 lei

(Pret cu taxa verde: 419,30 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 15.37 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

FV6872E0

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Fier de calcat Tefal Smart Protect Plus FV6872E0, 2800W, jet de abur 260 g/min, abur variabil 0-40 g/min, colector anticalcar, oprire automata, albastru/gri de la Tefal

100% sigur pentru toate tipurile de tesaturi, fara a le arde*

Fierul de calcat Tefal Smart Protect Plus ofera combinatia perfecta dintre performanta si siguranta. Acesta asigura rezultate perfecte pentru orice tip de tesatura fara riscul de a le arde datorita sistemului cu o singura setare de temperatura.

*tesaturi ce pot fi calcate;

Fierul de calcat Tefal Smart Protect Plus: 100% sigur pentru toate tipurile de tesaturi, fara a le arde*

Echipat cu Tehnologia Smart Temp, fierul de calcat Tefal Smart Protect Plus ofera combinatia perfecta dintre temperatura si abur pentru a proteja tesaturile. Fierul nu are nevoie de nicio ajustare, acesta fiind deja setat astfel incat sa ofere rezultate optime indiferent de tipul de tesatura, de la cele delicate la cele greu de calcat. Noua talpa Durilium AirGlide® asigura cea mai buna alunecare* si rezultate eficiente datorita orificiilor active de la varf, lateral si din centrul talpii, obtinand astfel o difuzie maxima a aburului. Functia Antipicurare iti va pastra tesaturile curate, fara pete, in timp ce Functia de Oprire Automata garanteaza siguranta sporita. Modul Eco te va ajuta sa economisesti pana la 20%* mai multe energie electrica.

*de la Tefal;

**comparativ cu nivelul de consum la puterea maxima;

 

 

 

1 setare pentru toate tesaturile

Tehnologia Smart Temp ofera combinatia perfecta intre temperatura si fluxul de abur pentru o calcare eficienta pentru toate tipurile de tesaturi.*

 

Putere de 2800 W

Aceasta este ideala pentru sesiuni de calcat zilnice, oferind o incalzire rapida si performante de top de fiecare data.

 

Jet de abur puternic

Jetul de abur de pana la 260 g/min este ideal pentru a indeparta pana si cele mai dificile cute.

 

Rezultate eficiente

Aburul variabil de pana la 40 g/min ofera sesiuni de calcat eficiente si rezultate perfecte intr-un timp scurt.

 

Igienizare

Combinatia dintre caldura generata de talpa fierului si aburul ajuta la eliminarea pana la 99.9% bacteriilor pentru o igiena imbunatatita.

 

Functie de Oprire Automata

Fierul de calcat se va opri automat dupa 8 minute de nefolosinta cand este lasat in pozitia verticala si dupa 30 de secunde daca este lasat nemiscat in pozitie orizontala.

 

Difuzie optima a aburului

Talpa Durilium AirGlide dispune de orificii active pentru o difuzie optima a aburului, cu 30% mai multe orificii fata de generatia anterioara UltraGliss, asigurand astfel rezultate perfecte.

 

Modul Eco

Acesta reduce consumul de energie electrica cu pana la 20%, pentru a proteja mediul inconjurator si a reduce costurile de exploatare.

 

Abur vertical

Este usor sa calci tesaturile delicate si de mari dimensiuni datorita aburului vertical, ideal pentru a indeparta cutele de pe costume si chiar perdele.

 

Talpa de inalta calitate

Noua talpa Durilium AriGlide ofera cea mai buna alunecare de la Tefal si performante impresionante datorita tehnologiei patentate.

 

Performante de lunga durata

Talpa rezistenta la zgarieturi ofera performante de lunga durata.

Produs reparabil timp de 10 ani

  • Conceput pentru a fi usor de reparat;
  • Livrare rapida si costuri mici ale pieselor de schimb, timp de minim 10 ani;
  • 6.500 de centre de service la nivel mondial.
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.