Statie de calcat Tefal Express Power, jet de abur 480 g/min, 6.9 bari preisune, putere 2800 W, talpa Durilium airglide autoclean, alb & violet

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
977,93 lei

Taxa verde: 1,19 lei

(Pret cu taxa verde: 979,12 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 35.89 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

SV8152E0

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Statie de calcat Tefal Express Power, jet de abur 480 g/min, 6.9 bari preisune, putere 2800 W, talpa Durilium airglide autoclean, alb & violet de la Tefal

Putere exceptionala si iluminare LED

 

Statia de calcat Tefal Express Power ofera echilibrul perfect intre performanta inalta de calcare si designul prietenos cu utilizatorul. Aburul puternic vine la pachet cu tehnologia Easy LED, ce va lumina directia in care indrepti fierul de calcat pentru vizibilitate sporita, in timp ce No Setting, colectorul pentru calcar si recipientul pentru apa de mari dimensiuni ofera sesiuni de calcat usoare si rapide in fiecare zi.

 

Statia de calcat Tefal Express Power: Putere de lunga durata pentru sesiuni de calcat usoare

 

Cu abur puternic si intretinere usoara, statia de calcat Tefal Express Power ofera pachetul complet pentru sesiuni de calcat fara griji. Statia beneficiaza de abur cu suficienta putere pentru a se ridica la nivelul asteptarilor tale in fiecare zi: abur variabil de pana la 130 g/min, presiune de 6.9 bari si jet de abur puternic de pana la 480 g/min pentru inlaturarea cutelor dificile. Tehnologia LED Vision va lumina directia in care te indrepti cu fierul pentru vizibilitate sporita in orice conditii si rezultate perfecte.

 

Abur puternic

 

Aburul variabil de pana la 130 g/min vine la pachet cu o pompa de 6.9 bari pentru sesiuni de calcat rapide, in timp ce jetul de abur de pana la 480 g/min elimina pana si cele mai dificile cute.

   

LED Vision

 

Tehcopera Tehnologia LED Vision: aceasta va lumina directia in care te indrepti cu fierul de calcat pentru o vizibilitate sporita si rezultate perfecte de fiecare data.

   

Tehnologia No Setting

 

Aceasta elimina riscul de a arde tesaturile deoarece ofera combinatia optima dintre abur si temperatura pentru sesiuni de calcat fara efort si rezultate perfecte de fiecare data.

   

Intretinere fara efort

 

Pentru o statie de calcat pe care te poti baza in fiecare zi, colectorul pentru calcar asigura performanta de lunga durata a aburului si intretinere fara efort.

   

Sesiuni de calcat fara oprire

 

Capacitatea de 1.8 L a fost proiectat pentru a oferi o functionare indelungata, fara pauze dese pentru alimentare cu apa. Recipientul poate fi alimentat cu usurinta in timpul sesiunii de calcat.

   

Confectionat in Franta

 

Statia de calcat a fost proiectata si confectionata in Franta la inalte standarde de calitate.

   

Economiseste energie

 

Modul Eco te va ajuta sa economisesti pana la 30% mai multa energie electrica*, oferind in acelasi timp rezultate perfecte indiferent de tipul de tesatura.

*comparativ cu un aparat de calcat cu setari clasice.

   

Igienizeaza tesaturile din locuinta

 

Elimina pana la 99.99% din virusuri, bacterii sau germeni* cu ajutorul puterii naturale a aburului.

Teste externe efectuate in laboratoare independente, folosind aparatul pe tesatura de bumbac si utilizand functia de abur prin miscari inainte-inapoi, de 3 ori.

   

 

Reparabil la un pret accesibil - 15 ani

  • Conceput pentru a fi usor de reparat;
  • Livrare rapida si costuri mici ale pieselor de schimb, timp de 15 ani;
  • 6200 de unitati service autorizate la nivel mondial.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Statie de calcat
Tip Orizontal
Utilizare Rezidential
Functii

Anticalcar

Rezervor apa detasabil

Continut pachet 1 x Statie de calcat
Tehnologie

Durilium

AirGlide Autoclean

Culoare Alb Violet

SPECIFICATII TEHNICE

Putere 2800 W
Tip panou de comanda Mecanic
Capacitate recipient apa 1.8 l
Debit abur (g/min) 130
Debit jet abur (g/min) 480

DIMENSIUNI

Lungime 32 cm
Latime 19.5 cm
Inaltime 26.5 cm
Lungime cablu 1.6 m
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.